Nelaimė Kaune: troleibusas partrenkė du asmenis pėsčiųjų perėjoje | Kas vyksta Kaune

Nelaimė Kaune: troleibusas partrenkė du asmenis pėsčiųjų perėjoje

Pirmadienį naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja pranešė apie Savanorių prospekte užfiksuotą avariją. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) duomenimis, troleibusas pėsčiųjų perėjoje partrenkė du ant kelio dirbusius asmenis.

„Prie „Hyper Maximos“ Savanorių pr. didelė nelaimė“, – vaizdo įrašu pasidalijo portalo skaitytoja.

Kauno AVPK pranešimą apie eismo įvykį gavo 15.26 val. Pirminiais duomenimis, troleibusas pėsčiųjų perėjoje partrenkė du asmenis (du kelininkus, dirbusius ant kelio).

„Nukentėjo du vyrai darbininkai, jiems prireikė medikų pagalbos. Šiuo metu policijos pareigūnai jau yra nuvykę į eismo įvykio vietą“, – naujienų portalui komentavo Kauno AVPK budinti pareigūnė.

Policijos duomenimis, troleibuso partrenktiems vyrams prireikė medikų pagalbos. Kol kas daugiau informacijos nėra pateikiama, tikslinamos avarijos aplinkybės.

Papildyta 16.37 val.

„Kelininkai (gim. 1973 m. ir 1995 m.) yra išvežti į Kauno klinikas, jiems nustatytos politraumos. Neturime informacijos kokius konkrečius sužalojimus jie patyrė“, – informavo budinti Kauno AVPK pareigūnė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA