Namo statybvietėje pasigedo nepigaus įrenginio | Kas vyksta Kaune

Namo statybvietėje pasigedo nepigaus įrenginio

Asociatyvi / FNTT nuotr.

Per pastarąsias dvi paras nuo ilgapirščių nukentėjo namo statytojai Kauno rajone. Kaip skelbia Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK), penktadienio naktį pavogtas kelių tūkstančių eurų vertės elektrinis katilas.

Kauno apskrities VPK duomenimis, iš Kauno r., Ireniškių k. statomo namo elektrinis katilas pavogtas laikotarpiu nuo lapkričio 2 d., 17.00 val., iki lapkričio 3 d., 10.30 val.

Padaryta turtinė žala siekia apie 6500 eurų.

Neramus penktadienis, tačiau kiek lengvesnė nusikalstama veika galimai padaryta lapkričio 3 d., apie 10.00 val., R. Kalantos g. Čia laikino apgyvendinimo patalpose vyras (gim. 1975 m.) konflikto metu demonstravo ir grasino daiktu, panašiu į šaunamąjį ginklą.

Asmuo sulaikytas ir uždarytas į areštinę, tačiau ginklas nerastas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str., dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Lapkričio 3 d., apie 21.20 val., Baltijos gatvėje pas automobilio „Opel Astra“ vairuotoją (gim. 1986 m.) taip pat rasta galimai narkotinių – psichotropinių medžiagų. Tyrimui dėl narkotinių medžiagų vartojimo vyras pristatytas į gydymo įstaigą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA