Trynukės iš Ringaudų atšventė 2-ąjį gimtadienį | Kas vyksta Kaune

Trynukės iš Ringaudų atšventė 2-ąjį gimtadienį

KRS nuotr.

Ringauduose gyvenančios trynukės Aiva, Liepa ir Luna spalio 29 d. atšventė savo 2-ąjį gimtadienį. Sesutes su švente pasveikino ir Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas, atvežė mergaitėms dovanų.

Trynukių mama Laima Jankauskienė pasakojo, kad mažylės per metus paaugo, išryškėjo ne tik jų skirtingi veido bruožai, mergaitės nėra identiškos, bet ir jų charakteriai, sustiprėjo jas siejantis ryšys.

„Augau su broliu, bet tokio ryšio kaip mano mergaitės, niekada neturėjom. Neseniai su Aiva gulėjom ligoninėje, tai namuose likusios sesės labai liūdėjo, nuolat ieškodavo sesutės. Jeigu viena iš jų nenori valgyti, tada visos nevalgys, jeigu kažkuri nenori rengtis – tai ir kitos ožiuosis“, – prisiminimais dalinosi mergaičių mama.

Aiva yra ramiausia iš sesių ir charakteriu panašiausia į mamą, bet pagal veido bruožus į mamą panašiausia Liepa, Luna – drąsiausia. „Liepa yra močiutės mergaitė, manęs jai visai nereikia, nuolat būna pas mano mamą ant rankų“, – sakė Laima.

KRS nuotr.

Laimai dukreles auginti padedantys jos tėvai Viktoras ir Zita juokauja, kad dirba dviem etatais. „Kažkada galvojom, kad užauginę savo vaikus daugiau keliausim, skirsim laiko sau, mūsų pomėgiams. O dabar džiaugiamės, kad galim padėti dukrai. Nėra lengva vienai auginti tris vaikus“, – sakė močiutė.

Trynukės nuo rugsėjo jau lanko darželį Ringauduose, bet kol kas eina į jį nenoriai. „Pirmą kartą, kai nuvedžiau dukreles į darželį, namie buvo taip tylu ir ramu – negalėjau patikėti, kad galiu ramiai išgerti kavos puodelį“, – užsiminė Laima. Moteris lapkritį grįžta į darbą, dirbs vadybininke.

„Vienai auginti iškart tris vaikus nėra lengva, tačiau jos didžiausias mano turtas“, – atviravo jauna mama.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA