Muravos sankryžoje paliktas „kampas“ stabdo eismą | Kas vyksta Kaune

Muravos sankryžoje paliktas „kampas“ stabdo eismą

Kauniečiai piktinasi jau daugiau nei mėnesį pusiau užbaigtais darbais Muravos sankryžoje. Anot kauniečių, nugremžtas asfalto sluoksnis Savanorių ir Pramonės prospektų sankirtoje ir paliktas status kampas, kuris verčia vairuotojus gerokai pristabdyti, kad pro jį pravažiuotų sveikomis padangomis. Savivaldybė ramina, kad kelininkai netrukus sugrįš ir užbaigs darbus.

„Galite pakelti klausimą viešai dėl Savanorių pr. remonto? Dabar situacija kiekvieną dieną ta pati: pradėjo remontus, paliko „nugraužtą“ asfaltą ir per tai susidaro kamščiai.

Savanorių gale ties Murava paliko kampą statų ir dabar visą dieną, kasdien kamštis. Visi stabdo, kai užsidega žalia, kad per tą kampą pervažiuoti. Galėtų padaryti lygų susikirtimą su nuskusta ir sena vieta…“ – apie eismo stabdį kalbėjo kaunietis.

Situaciją pakomentavo Kauno miesto savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis ir teigia, jog greitu metu darbai pasieks ir šią sankryžą.

„Darbai Savanorių prospekte nebuvo sustoję. Šiuo metu vyksta viršutinio asfaltbetonio sluoksnio įrengimo darbai. Asfaltavimo darbai pradėti nuo Taikos pr. ir judama link Pramonės pr., todėl važiuojantiems Muravos sankryža galėjo susidaryti įspūdis, kad darbai nevyksta.

Pirmadienį jau buvo baigti asfaltavimo darbai nuo Taikos pr. iki Birželio 23-iosios g. ir pradėtas gatvės asfaltavimas nuo Birželio 23-iosios g. link Muravos sankryžos“, – teigė jis.

Anot A. Pakalniškio, darbai stoja ir kai už lango yra netinkamas oras.

„Darbų spartai įtakos turi ir orai. Asfaltavimo darbai nevykdomi lyjant ar esant per žemai oro temperatūrai. Esant palankioms oro sąlygoms, rangovas asfaltavimo darbus planuoja baigti per 6-7 darbo dienas.

Pėsčiųjų ir dviračių takuose darbai jau iš esmės baigti, liko tik keletas vietų, kur reikalingas dangų suvedimas“, – teigia A. Pakalniškis.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA