Autobuse sužaloti trys kauniečiai, tarp jų ir nepilnametis | Kas vyksta Kaune

Autobuse sužaloti trys kauniečiai, tarp jų ir nepilnametis

Pirmadienį Kauno centre specialiųjų tarnybų apsuptas autobusas sukėlė klausimų pro šalį vykusiai moteriai. Aiškėja, kad dėl autobuso manevrų buvo sužaloti trys keleiviai.

„Gal turite žinių kas nutiko? Karaliaus Mindaugo prospektas, šalia Karaliaus Mindaugo mokyklos, 15.30 val. šiandien“, – pirmadienį apie 21.04 val. atsiuntusi vaizdo įrašą teiravosi skaitytoja.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) duomenimis, vakar apie 15.05 val. Kaune, Karaliaus Mindaugo pr., autobusas „MAN“, vairuojamas 1987 metais gimusio vyro, rikiavosi į kitą eismo juostą, kur pastebėjo stovintį automobilį, todėl staiga sustabdė vairuojamą transporto priemonę.

Įvykio metu keleiviai: vyras (gim. 1974 m.), vyras (gim. 1968 m.) ir nepilnametis nukrito ant žemės. Sužaloti keleiviai buvo pristatyti į gydymo įstaigą.

Anot Kauno apskr. VPK, dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA