Užregistruotas 1000-tasis šių metų Kauno rajono kūdikis | Kas vyksta Kaune

Užregistruotas 1000-tasis šių metų Kauno rajono kūdikis

Kauno rajone gimė 1000-asis kūdikis / KRS nuotr.

Kauno rajono savivaldybės administracijos Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruotas 1000-tasis šių metų Kauno rajono kūdikis. Juo tapo spalio 5 d. gimusi Dignos ir Gyčio Vaičekauskų pirmagimė Smiltė.

„Penkis metus dirbau darželyje ir kasmet per Mokytojų dieną gaudavau gėlių. Šiais metais gėlių nebuvo, bet gavau pačią didžiausią dovaną“, – šypsojosi mama Digna, pastebėjusi, jog gimusi mažylė visada primins, kuri profesija yra svarbiausia.

Digna dirba pedagoge darželyje, Gytis – programuotojas. Pora susipažino prieš daugiau kaip 3 metus per socialinius tinklus, rašoma Kauno rajono savivaldybės internetinėje svetainėje.

„Atrodo, kad drauge jau daugiau kaip 10-metį. Tiek visko įvyko – kartu išgyvenome karantiną, susituokėme, nusipirkome pirmąjį būstą, o dabar susilaukėme ir Smiltės“, – pasakojo Digna.

Smiltės vardą dukrai išrinko tėtis. Tėveliai ieškojo tokio, kuris būtų trumpas ir paprastas. Nors iš pradžių mama dvejojo dėl jo, gimus mažylei, atrodė, kad tinkamesnio ir negalėtų būti.

Digna užaugo Aleksote, Kaune, tačiau keletą metų gyveno ir Akademijoje. Gytis 2014 m. iš Plungės atvyko mokytis į Kauno technologijos universitetą. Dabar šeima gyvena Vijūkų kaime, Užliedžių seniūnijoje.

Pasveikinti šeimynos atvykęs Kauno rajono meras Valerijus Makūnas tėveliams įteikė tradiciškai dovanojamą kūdikio kraitelį ir kūdikio knygą, kurioje jie galės fiksuoti svarbiausias dukrelės gyvenimo akimirkas. Taip pat šeimai buvo perduota ir Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centro dovana – nemokamas 1 val. plaukimas laivu „Zapyškis“.

„Džiaugiuosi, jog galiu pasveikinti Smiltę, jauniausią mūsų didelės Kauno rajono šeimos narę. Tegul mažylė auga sveika, laiminga ir tvirtai šaknimis įauga į mūsų Pakaunės žemę“, – linkėjo meras.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA