Skaitytojas nufilmavo muštynes prie Jonavos gatvės „Lidl“ | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas nufilmavo muštynes prie Jonavos gatvės „Lidl“

Ketvirtadienio pavakarę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas įamžino du „Lidl“ automobilių stovėjimo aikštelėje susikibusius vyrus. Pasirodo, apsaugininkas mėgino sulaikyti vagį – šis perduotas policijai.

„Spalio 19 d., apie 17.27 val., įvyko muštynės prie Jonavos gatvės „Lidl“. Panašu, susirėmė apsauginis su klientu“, – šiandien informavo naujienų portalo skaitytojas.

Šią situaciją ir prekybos tinklo taikomas kovos su vagystėmis priemones „Kas vyksta Kaune“ pakomentavo „Lidl Lietuva“ atstovė ryšiams su visuomene Lina Skersytė:

„Šis incidentas yra žinomas. Asmuo buvo pastebėtas vagiantis parduotuvėje, todėl parduotuvės apsaugos darbuotojas norėjo vagį sulaikyti. Asmuo sulaikomas priešinosi, galiausiai vagį sulaikyti pavyko, jis buvo perduotas policijai. Vagies sulaikymo metu parduotuvės apsaugos darbuotojas nenukentėjo.

Apskritai vagysčių problematika mažmeninės prekybos sektoriuje išlieka aktuali, todėl nuolat investuojame į prevencijos priemones, diegiame naujus bei atnaujiname jau įdiegtus išmanius saugos ir vagysčių prevencijos sprendimus, kad galėtume užtikrinti mūsų darbuotojų bei klientų saugumą.

Prekybos vietose dedame visas pastangas, kad sumažintume vagysčių skaičių – prekėms taikome papildomas markiravimo apsaugos priemones, naudojame elektronines apsaugas, tobuliname vaizdo sistemas, informaciją apie vagystes perduodame policijai.

Didžiąją dalį vagysčių parduotuvėse padaro itin siauras tuo užsiimančių asmenų ratas. Vis dažniau juos atpažįsta ir mūsų darbuotojai, kurie apie nusikaltimus praneša tiek parduotuvėse dirbantiems apsaugos darbuotojams, tiek ir policijos pareigūnams, su kuriais itin glaudžiai bendradarbiaujame.“

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA