Kauno policija parodė šiltnamį, kurio savininkui gresia rimti nemalonumai | Kas vyksta Kaune

Kauno policija parodė šiltnamį, kurio savininkui gresia rimti nemalonumai

Kauno AVPK nuotr.

Kaip antradienį informavo Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK), spalio 16 d., apie 12.25 val., Kauno rajone esančiame Drąseikių kaime girininkijos girininkas miške rado šiltnamį, kuriame galimai buvo auginami kanapių sodinukai.

Netrukus apie tai buvo informuoti pareigūnai, kurie, atvykę į nurodytą vietą, aptiko savadarbį šiltnamį, o jo viduje – 14 vazonų su žalios spalvos augalais, skleidžiančiais aitrų kvapą (įtariama, kad tai kanapės).

Augalai išvežti, aiškinamasi, kam priklauso šiltnamis ir jame buvęs turinys.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR baudžiamojo kodekso 259 str. 2 d., dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Už tai gresia viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba bauda, arba areštas.

Tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 4-ojo skyriaus prokurorai.

Kaip skelbiama pranešime, Kauno apskrities VPK pareigūnai nuolat vykdo viešas ir neviešas priemones, skirtas išaiškinti iš užkardyti nusikalstas veikas, susijusias su neteisėtu disponavimu narkotinėmis medžiagomis.

Intensyvaus darbo dėka šiais metais per 9 mėnesius jau registruotos 578 tokios nusikalstamos veikos, pernai tuo pačiu metu – 358.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA