Į Ukmergės gatvę atskubėję medikai moteriai padėti nebegalėjo | Kas vyksta Kaune

Į Ukmergės gatvę atskubėję medikai moteriai padėti nebegalėjo

Skaitytojos nuotr.

Sekmadienio vakarą naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja pranešė apie pastebėtą sujudimą Ukmergės gatvėje – atskubėjusius Kauno greitosios medicinos pagalbos (GMP) medikus.

„Apie valandą laiko Ukmergės g. ties 15 namu medikai gatvėje gaivino žmogų. Dar ir dabar stovi dvi greitukės.

18.12 val. siunčiau vyrui žinutę, ėjau pro pat GMP automobilį, todėl pamačiau viduje paramediką, atliekantį gaivinimo judesius. Matėsi rasojantys langai. Automobiliai su švyturėliais stovėjo ten jau gerą pusvalandį prieš tai“, – pasakojo naujienų portalo skaitytoja.

Kauno greitosios medicinos pagalbos (GMP) budinti gydytoja naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė, jog medikai skubėjo į Ukmergės gatvę gelbėti moters.

„Buvo gautas pranešimas, vyko medikai į gaivinimą. Gaivino moterį, kol kas informacijos apie jos amžių nėra. Gaivinimas nutrauktas, buvo nesėkmingas. Moterį ištiko klinikinė mirtis“, – informavo budinti Kauno GMP gydytoja.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA