Žinomi žmonės pasibaisėjo žiauriu G. Ivanausko poelgiu su šuneliu: kiek reikia būti tuščiagalviu? | Kas vyksta Kaune

Žinomi žmonės pasibaisėjo žiauriu G. Ivanausko poelgiu su šuneliu: kiek reikia būti tuščiagalviu?

Lrytas.lt 2023/10/13 14:26
lrytas.lt montažas

Ketvirtadienį socialiniuose tinkluose ėmė plisti aktoriaus Gyčio Ivanausko vaizdo įrašas, kuriame jis suka ratu prie pavadėlio pririštą šunį. Nors ir po kurio laiko šis vaizdo įrašas iš aktoriaus socialinių tinklų dingo, tai pro akis nepraslydo gyvūnų mylėtojams bei žinomiems žmonėms, kurie neslėpė pasibaisėję tokiu aktoriaus elgesiu.

Apie tai šalia filmuotos medžiagos, kurioje matyti G. Ivanausko žiaurus poelgis su augintiniu, socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje prabilo žurnalistas Andrius Tapinas

„Nepradėkim skandalint“ – apie savo „performansą“ sako aktorius Gytis Ivanauskas, tada mandagias pastabas jam sakančius žmones prišeria fuckais ir pasiunčia n*.

Kiek reikia būti tuščiagalviu kliunkiu, kad a) užuot savo organą pasukus helikopteriu, nuspręsti pakankinti ir sukelti stresą tave besąlygiškai mylinčiam gyvūnui.

b) net ir sociopatu būnant nesugebėt pagalvot, kad pateksi į šūdų malūną. Ir ne fuckais reikėtų siuntinėtis, o pradėt galvoti, kaip atsiprašinėsi ir kiek ir kuriai gyvūnų prieglaudai pervesi pinigų.

Kažkokia didžiulė gėda už talentingą žmogų, o taip supuvusį dėl sušiktų laikų“, – nuostabos ir apmaudo neslėpė jis.

Tokiu aktoriaus elgesius stebėjosi ir žurnalistė Rita Miliūtė.

„Gal žinot, kiek kaukolėj laisvos vietos turi būti, kad šunį tąsydamas dėmesio stoką bandytum kompensuoti?“ – rašė ji.

Penktadienio rytą socialinio tinklo „Instagram“ istorijose situaciją pakomentavo ir pats aktorius, teigdamas, kad nori atsiprašyti visų už netinkamą savo elgesį.

„Labas rytas. Šį penktadienio pasisveikinimą pradėsiu kiek kitaip nei įprastai – atsiprašymu. Grįžkime prie incidento su šunimi. Visų pirma noriu pasakyti, kad jis sveikas, gyvas, mylimas, išmaudytas, prižiūrėtas ir visaip kaip nučiučiuotas ir nesu aš sadistas ar blogas žmogus.

Visus mus vaikystėje tėvai ir sneliai paėmę už pažastų pasukdavo ratu ant rankų ir nemaniau, kad visa tai gali pavirsti į tokią baisią tragediją. Ne, aš nepalaikau smurto prieš gyvūnus. Gyvūnus aš labai myliu ir jie myli mane. Reiktų tiesiog atskirti smurtą nuo netinkamo elgesio su gyvūnais. Dar kartą nuoširdžiai atsiprašau.

Tie žmonės, kurie vadina mane debilu, naudoja tokį patį psichologinį smurtą. Prieš smerkiant ir teisiant kitus, nes aš bent jau atsiprašiau“, – mintis dėstė G. Ivanauskas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA