Į „Žalgirio“ areną su tūkstantine fanų jūra sugrįžta Eurolyga | Kas vyksta Kaune

Į „Žalgirio“ areną su tūkstantine fanų jūra sugrįžta Eurolyga

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Eurolygos namų rungtynes penktadienį atidaro sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje. Visi bilietai išparduoti ne tik į šio vakaro rungtynes su Belgrado „Crvena Zvezda“, bet ir mėnesio pabaigoje vyksiantį susitikimą su Valensijos „Basket“.

Kaip skelbia oficialus Kauno „Žalgirio“ portalas, per rungtynių su „Crvena Zvezda“ pertrauką sirgalių kraują kaitins atlikėjo Dynoro ir „Žalgirio“ šokėjų pasirodymas.

Lankytojų lauks pramogos ir arenos koridoriuose. Ten bus galima rasti sirgalių jau pamėgtas ir naujas veiklas: virtualios realybės žaidimą, laikinas tatuiruotes, futbolą bei kitas partnerių paruoštas pramogas.

Kaip ir kiekviename komandos namų mače, sirgaliai turės galimybę laimėti įvairiausių prizų – nuo kvietimų į „Žalgirio“ arenos baseiną ar „Bilietas. The Ticket“ filmo premjerą iki vertingų partnerių dovanų.

Dvikova su Ispanijos ekipa Kaune vyks spalio 27 d., bet Lietuvos čempionų sirgaliai jau pasistengė – bilietų į rungtynes neliko. Sparčiai jie tirpsta ir į lapkričio 2 d. susitikimą su Vilerbano ASVEL ekipa.

Kazio Maksvyčio auklėtinius gyvai „Žalgirio“ arenoje šį mėnesį išvysti taip pat galima spalio 15 d. vyksiančiose Lietuvos čempionato rungtynėse su Jonavos „CBet“ bei spalio 29 d. susitikime su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA