Girta kauniečių „trijulė“ bandė sprukti nuo policijos vogtu maisto išvežiotojo automobiliu | Kas vyksta Kaune

Girta kauniečių „trijulė“ bandė sprukti nuo policijos vogtu maisto išvežiotojo automobiliu

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šiąnakt, spalio 13 d., vogtu automobiliu „trijulei” toli pasprukti nepavyko. Dirbant karštais pėdsakais Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) Reagavimo valdybos pareigūnai netrukus sulaikė 3 asmenis.

Spalio 13 d. 01.17 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Karaliaus Mindaugo pr., pavogtas maisto išvežiotojo (gim. 2000 m.) automobilis „Toyota Prius”, kuris trumpam buvo paliktas atrakintas ir su užvedimo rakteliu viduje. Taip pat viduje buvo ir kuprinė, kurioje pranešėjas buvo palikęs 460 eurų, rašoma Kauno AVPK pranešime žiniasklaidai.

Nieko nelaukę pajėgas valdantys pareigūnai informaciją perdavė mieste dirbančioms pajėgoms, kurios netrukus besišalinantį automobilį pastebėjo Kaune, Kęstučio g. Sustabdžius minėtą automobilį jį vairavęs asmuo dar bandė šalintis ir bėgti nuo pareigūnų, tačiau netrukus buvo sulaikytas.

Vairuotojui (gim. 1998 m.), neturinčiam teisės vairuoti transporto priemones, nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,36 prom. Pavogtame automobilyje kartu važiavo dar vienas vyras (gim. 1998 m.), kuriam nustatytas 0,95 prom. girtumas, bei moteris (gim. 1999 m.), kuriai nustatytas 1,34 prom. girtumas.

Asmenys sulaikyti, dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 1 d. ir 5 d. Už tai gresia ir laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA