Sinoptikų prognozė: kokie orai laukia paskutiniosiomis rugsėjo dienomis? | Kas vyksta Kaune

Sinoptikų prognozė: kokie orai laukia paskutiniosiomis rugsėjo dienomis?

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Paskutinioji rugsėjo savaitė rudens beveik neprimins – tiek dienos, tiek naktys bus šiltos, praneša Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba.

Naktį į ketvirtadienį žymesio lietaus nenumatoma, vietomis gali susiformuoti rūkas. Vėjas bus silpnas, o temperatūra sieks 9–14 šilumos, pajūryje iki 16 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienio dieną taip pat nelis, bus giedra ir saulėta. Nestiprus vėjas pūs ir pietinių krypčių, o tai reiškia, kad šilumos jis neišvaikys, todėl termometro stulpeliai įdienojus rodys 21–26 laipsnius šilumos.

Penktadienio dieną vietomis, didesnė tikimybė šiaurės vakariniuose rajonuose, trumpai palis. Vėjas vis dar pūs iš pietų, pietvakarių ir bus silpnas, tik dieną gali kiek sustiprėti.

Penktadienio naktį temperatūra taip pat išsilaikys pakankamai aukšta ir sieks 9–14, pajūryje apie 16 laipsnių šilumos. Penktadienio dieną vėl numatoma vasariška 21–26 laipsnių šiluma, tik pajūryje šils mažiau – iki 19 laipsnių šilumos.

Šeštadienį daug kur trumpai palis. Vėjas naktį pietų, pietvakarių, 5–10 m/s, dieną vakarinių krypčių, 7–12 m/s, pajūryje gūsiai 15–17 m/s. Temperatūra naktį 10–15, dieną 17–22 laipsniai šilumos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA