Suskambo gražiausiu Lietuvoje tituluojamas pažintinis takas | Kas vyksta Kaune

Suskambo gražiausiu Lietuvoje tituluojamas pažintinis takas

Skambantis Kadagių slėnis / KRS nuotr.

Tradiciniu ir romantiškiausiu metų renginiu tapęs „Skambantis kadagių slėnis“ šiais metais dalyvius kvietė pasisvečiuoti pas vėją, rašoma Kauno rajono savivaldybės internetinėje svetainėje.

Šventės svečiams pasisekė susitikti ne tik su vėju, bet ir su lietumi, tačiau gamtos, muzikos ir žmogaus sintezės sukurtai atmosferai tai nesutrukdė – slėnis buvo skambus ir paslaptingas.

Kadagių slėnio ambasadorius Antanas Nesteckis ragino lankytojus tausoti gamtos stebuklus ir lankytinose vietose elgtis atsakingai – tai vienas iš būdų kuo ilgiau išlaikyti Kadagių slėnį tokį, koks jis yra natūraliai.

Gražiausiu Lietuvoje tituluotas Kadagių slėnio pažintinis takas suskamba tik kartą metuose ir šį kartą šventę vainikavo dainininko Dainoto Varno akustinis koncertas.

Virpėjo ne tik gitaristų Žygimanto Kepenio ir Martyno Vitkaus stygos, bet ir nuostabia muzika lepino Garliavos meno mokyklos mokytojų Monikos Ryškutės – Žymailės (fleita) ir Godos Palskytės Mineikienės (fortepijonas) duetas.

Akordeono klavišai pakluso jaunajam akordeonistui Gabrieliui Gužiui, o Kauno rajono Adomo Mitkaus mokyklos merginų ansamblis apjungė visus ir privertė pajusti vidinį atgimimą – toks ir yra šio renginio tikslas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA