Kaunietis E. Sipavičius atsidūrė ligoninėje | Kas vyksta Kaune

Kaunietis E. Sipavičius atsidūrė ligoninėje

delfi.lt / Raminta Blažytė 2023/09/22 19:29
Egidijus Sipavičius / E. Skardžiaus nuotr.

Atlikėjas Egidijus Sipavičius atsidūrė ligoninėje. Nesuvaldęs dviračio krito ir susilaužė du šonkaulius. Šiuo metu gydytojų priežiūroje esantis žinomas vyras ramina kalbėdamas apie savo būklę, tačiau neslepia, kad vis tiek privalo būti stebimas specialistų.

Labiausiai E. Sipavičiui apmaudu dėl to, kad po traumos jis priverstas keisti planus – spalio 7 dieną kartu su sūnumi Karoliu Sipavičiumi ketino dalyvauti „Enduro rally Pabradė“ renginyje, kuriam ruošėsi treniruodamasis valdyti bekelės motociklą.

„Bėda ta, kad jau negalėsiu dalyvauti ralyje, šiandien važiuodamas dviračiu šiek tiek apsidaužiau. Tad turbūt nepavyks toliau treniruotis“, – sakė atlikėjas.

Kitu tikslu žurnalistės skambučio sulaukęs E. Sipavičius kalbėjo taip, tarsi pačios traumos nė nesureikšmintų: „Ai, griuvau. Sulūžo pora šonkaulių. Nieko baisaus, tačiau kurį laiką motociklo vairuoti negalėsiu“.

Ligoninėje dainininkas patikino esantis tik dėl stebėjimo. „Nieko čia baisaus“, – pridūrė jis.

Motociklų sportas – ir tėvą su sūnumi siejantis bendras pomėgis. Dėl to ligoninės palatoje atsidurti jam dar skaudžiau.

„Labai džiugino tas pasiruošimas. Buvo smagu. Aš tuo rimtai užsiiminėjau prieš maždaug ketverius metus. Po to, kai mane važiuojantį su motoroleriu parbloškė gatvėje, kurį laiką nevažinėjau, šiek tiek bijojau. Dabar pradėjome su sūnumi treniruotis, visai neblogai po tos pauzės sekėsi. Ir va, še tau. Ne ten ir ne su ta transporto priemone“, – apmaudo neslėpė atlikėjas.

Egidijus Sipavičius / E. Skardžiaus nuotr.

Nors šįkart dėl traumos kaltas ne motociklas, o dviratis, žinomas vyras negina minčių ir apie lemtį. „Gal tai ženklas, kad jau metas sustoti? Kaip sako mano draugas – pažiūrėk į pasą“, – nusijuokia 64-erių dainininkas.

Į kaimą persikraustęs E. Sipavičius dažnai išvažiuoja dviračiu pasivažinėti kartu šunimi. Tačiau patikina, kad augintinis nėra susijęs su šia trauma.

„Kaip išsiaiškinome, tikriausiai į ratą įsisuko šaka. Taip ir lėkiau per priekį. Dar visai laimingai baigėsi, nes galėjau ir rankas susivaryti ir dar daugiau traumų patirti“, – pozityvumo nepraranda atlikėjas.

Primename, kad E. Sipavičius į avariją pakliuvęs ir 2018 metų rugsėjį. Atlikėjo vairuojamas motoroleris „Piaggio“ susidūrė su „Fiat Doblo“ automobiliu. Avarijos metu dainininkas patyrė daug sužalojimų.

„Po šio įvykio supratau, kaip viskas trapu ir laikina. Atėjo suvokimas, kad tas posakis – tu planuoji, o Dievas juokiasi, ne iš piršto laužtas. Gali planuoti ką tik nori, bet vienas neteisingas žingsnis netinkamoje vietoje netinkamu laiku ir viskas griūva”, – po nutikimo praėjus mažiau nei mėnesiui „Delfi“ komentavo žinomas atlikėjas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA