Šių metų aulinukų mados tendencijos | Kas vyksta Kaune

Šių metų aulinukų mados tendencijos

Organizatorių nuotr.

Net nekyla abejonių, kad šaltuoju sezonu aulinukai yra vieni populiariausių batų – dažniausiai besiruošdamos šaltesniems orams, apsirūpiname ne viena skirtinga jų pora. Jei nusprendėte atsinaujinti, pravartu pasidomėti, kokie aulinukai šį rudenį ir žiemą bus patys madingiausi – šį kartą aptarsite populiariausias tokių batų tendencijas.

Metaliniai atspindžiai

Disco stiliaus, blizgantys batai dažnai sugrįžta šiam vakarėlių sezonui, tačiau kai kurie dizaineriai nusprendė tokiems apavams suteikti dar daugiau universalumo, transformuodami juos į aulinukus. Tad drąsiai savo įvaizdį galite papildyti blizgančiais, aukso ar sidabro spalvos batais – jie gali būti papuošti kristalais ar kitomis ryškiomis detalėmis. Žinoma, tokia stilistika tikrai skirta ne kiekvienai, tačiau jeigu mėgstate išsiskirti iš minios, su tokia avalyne Jums tikrai pavyks tai padaryti.

Balti aulinukai

Visiškai balta apranga yra ir bus viena pagrindinių šių metų tendencijų, tad atrodytų logiška prie jos prijungti ir tokios pačios spalvos aulinukus. Tikrai nebereikia vadovautis pasenusiomis taisyklėmis, raginančiomis šaltuoju sezonu atsisakyti šviesių spalvų – jas drąsiai galima rinktis ištisus metus. Tiesa, tokius aulinukus gali būti sunkiau prižiūrėti, tad venkite juos avėti lietingomis dienomis arba iš karto rinkitės lengviau prižiūrimas medžiagas.

Išskirtiniai padai

Dideli, masyvūs, įdomių formų padai šį sezoną bus itin madingi, tad pavyks surasti ne vieną įdomiau atrodančią batų porą. Vienintelis klausimas – kaip stipriai eksperimentuoti būsite pasiryžusios Jūs. Taip pat iš mados nesitraukia aulinukai su platforma, kuri gali atrodyti ne mažiau unikaliai. Tokius apavus ypač mielai renkasi tos, kurios nori prisidėti ūgio ir grakštumo, tačiau dėl to neketina paaukoti patogumo.

Kaubojiško stiliaus aulinukai

Nors atrodė, kad šio stiliaus batai pernai išgyveno savo pakilimo laikotarpį, akivaizdu, kad ir šiemet jie neketina trauktis iš populiariausių tendencijų. Jei spėjote įsigyti kaubojiškus aulinukus, šį sezoną galėsite avėti tuos pačius. Tiesa, dizaineriai eksperimentuoja su jų formomis ir spalvomis, tad prekyboje galima surasti dar įdomiau atrodančių variantų.

Gyvūnų odos raštai

Nors spausdiniais, o ypač – gyvūnų odos raštais papuošti aulinukai nėra dažnas reiškinys, šį sezoną tokius apavus išvysime kur kas dažniau. Nors galėtų pasirodyti kitaip, tokie apavai iš tiesų yra labai lengvai derinami – šiuos aulinukus galėsite avėti prie praktiškai bet kokios neutralesnės aprangos. Tačiau taip pat skatinama juos suderinti su margomis suknelėmis ar sijonais – toks įvaizdis šį šaltąjį sezoną bus ypač madingas.

Masyvūs aulinukai

Dar kitaip vadinami kerzais ar koviniais batais, tokie aulinukai yra vieni iš tų apavų, kurie nepraranda savo populiarumo. Nepaisant jų masyvumo, šie batai yra labai universalūs. Aulinukai puikiai tiks tuomet, kai norėsite sukurti griežtesnį, netgi šiek tiek „rokerišką“ įvaizdį, tačiau lygiai taip pat derės ir prie žavios romantiškos suknelės.

Smulkūs kulniukai

Praėjusiais metais smulkius, žemus kulniukus galėjome matyti ant batelių, tačiau šiemet jie persikėlė ir ant aulinukų. Pristatant naujausias kolekcijas netrūko ir itin plonų, aukštesnių kulnų, tad akivaizdu, jog tokia tendencija įgauna pagreitį. Visgi, renkantis avalynę šaltajam sezonui, reikėtų nepamiršti ir praktiškumo – jeigu labiau vertinate stabilumą, verčiau rinktis kur kas storesnius kulnus. El. parduotuvėje Pigu.lt aukštakulniai aulinukai pasižymi plačiu asortimentu – čia surasite įvairių variantų.

Tarp visų šių madingų aulinukų tikrai surasite tokius, kuriuos norėsis įtraukti į savo įvaizdį. Tiesa, lygiai taip pat galima išbandyti ir kitus variantus – šių batų gamintojai pasirūpino, kad variantų nestokotumėte nepriklausomai nuo to, kokiai stilistikai teikiate pirmenybę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA