Pirmasis toks picų restoranas Kaune – išskirtinės Romos picos, jokių padavėjų ir akį traukiantis interjeras (foto) | Kas vyksta Kaune

Pirmasis toks picų restoranas Kaune – išskirtinės Romos picos, jokių padavėjų ir akį traukiantis interjeras (foto)

„Pizzelle“ restoranas / Organizatorių nuotr.

Pi-ce-lė. Taip nuotaikingai tariamu pavadinimu tinklas „Pizzelle“ iš lūpų į lūpas skambėti pradėjo daugiau nei prieš metus, atvėręs pirmą virtualią virtuvę Vilniuje, o vėliau ir Kaune bei Klaipėdoje. Traškios ir purios Romos stiliaus picos labai greitai išpopuliarėjo didžiuosiuose šalies miestuose, o ne mažiau nei išskirtinis skonis, klientus sužavėjo ir ryškus įvaizdis bei nematyta koncepcija. Nuo šiol „Pizzelle“ komanda atveria pirmąjį savo restoraną Kaune (Laisvės al. 82) ir sako: „Tokio picų restorano jūs dar nematėte!“.

Pirmasis toks skaitmeninis picų restoranas Kaune

Vienas pagrindinių „Pizzelle“ tinklo išskirtinumų – virtuali virtuvė. Iki šiol populiariųjų picų buvo galima užsisakyti tik per „Bolt“ programėlę. Technologijų teikiami privalumai bus išsaugoti ir naujajame realiame restorane. Siekiant užtikrinti greitą ir efektyvų aptarnavimą, užsakymai vyks tik skaitmeniniu būdu.

Lankytojams pakaks nuskenuoti QR kodą ir meniu atsivers kiekvieno jų telefone. Pasirinkus norimus patiekalus, klientai patys atliks mokėjimą specialiai tam skirtoje vietoje ir jau greitu metu galės atsiimti savo užsakymą. Tai – išskirtinė patirtis klientui, garantuojanti, jog gardžiosios „Pizzelle“ picos jį pasieks per trumpiausią įmanomą laiką.

„Kodėl pirmajam restoranui pasirinkome būtent Kauną? Manome, jog mieste labai trūko stilingos vietos, kurioje būtų galima mėgautis autentiškomis Romos tipo picomis bei gerais kokteiliais. Tai iliustruoja ir didelis srautas klausimų, kur galima gyvai paragauti mūsų gaminamų picų, kurių sulaukdavome iš kauniečių. Dėl šių priežasčių nusprendėme įsikurti Laisvės alėjoje ir savo unikaliu skaitmeninio restorano konceptu prisidėti prie pastaraisiais metais matomo ir jaučiamo šios žavios Kauno pėsčiųjų gatvės atgimimo“, – sako „Pizzelle“ prekės ženklo vadovė Akvilė Macijauskaitė.

„Pizzelle“ restoranas / Organizatorių nuotr.

Ypač daug dėmesio kuriant naująjį restoraną buvo skirta interjero išskirtinumui. „Pizzelle“ komanda norėjo sukurti dizainą, kurio rinkoje iki šiol nėra buvę – ryškų, drąsų, modernų. Dėl šios priežasties idėjos įgyvendinimui buvo pasitelkta interjero dizaino studija iš Madrido miesto Ispanijoje.

Virš 20 skirtingų picų

Nors naujojo restorano meniu galima rasti skirtingų patiekalų pozicijų, daugiausia dėmesio skiriama picų gamybai. Tai viena iš retų vietų, kur Lietuvoje galima paragauti Romai būdingų picų.  Picų „Pizzelle“ meniu yra net 22 išskirtinių skonių.

„Svarbiausia mūsų misija – į Lietuvą atvežti autentiškus itališkus skonius, o Romos picos – vienos įdomiausių visoje Italijos maisto įvairovėje. Mūsų restorane galite susipažinti su dvejomis pagrindinėmis Romai būdingų picų rūšimis. Pirmoji, tai – Pizza Romana: traškia plutele, puria, netgi kiek drėgna tešlos tekstūra, ingredientų gausa ir kiek aukštesniu, nei būdinga kitų Italijos regionų picoms, padu, kepama stačiakampio formos, supjaustyta tolygiais kvadratiniais gabalėliais.

Antroji rūšis, pas mus įprasta rinkoje vadinti plonapadėmis, bet ji skiriasi nuo įprastų plonapadžių, tuo, jog turi kiek plonesnį, traškų ir, įprastai, apvalų pagrindą. Dėl specifinio kepimo būdo, Romos picos turi labai autentišką ir išskirtinį skonį, kuriam abejingų nelieka“, – sako „Pizzelle“ prekės ženklo vadovė.

„Pizzelle“ restoranas / Organizatorių nuotr.

Šioms picoms gaminti restorane pasitelkiama ir pažangi krosnis. Pagamintos picos dedamos ant besisukančios šamotinės lėkštės, garantuojančios tobulą, tolygų kepimą. Modernus valdymo ekranas su intuityviu temperatūros ir greičio reguliavimu suteikia paprastą ir tikslią kontrolę kepimo procese.

„Tiesa, mūsų meniu – ne tik picos. Lankytojai ras ir užkandžių rinkinius, kokteilius, puikiai tinkančius dalintis su draugų kompanija, ir desertus, ir visą dieną gaminamų vėlyvųjų pusryčių pasirinkimus.  Visi meniu pasiūlymai išsiskirs ne tik skoniu bei kokybe, bet ir pateikimu. Mūsų komandą sudaro jauni, talentingi ir patirtį jau sukaupę šefai bei picų kepėjai, kurie kartu yra ir maisto fanai, besimėgaujantys jo kūrimo procesu ir gera atmosfera. O juk kai gera darbuotojui, gera ir lankytojui“, – šypsosi Akvilė.

„Pizzelle“ restoranas / Organizatorių nuotr.

Pirmiems 100 lankytojų – nuolaidos

Tikrų itališkų picų restoranas jau laukia lankytojų. Pirmiesiems 100 klientų paruoštas ir specialus atidarymo pasiūlymas – 20 proc. nuolaida visiems meniu esantiems maisto patiekalams ir desertams. Pasinaudoti pasiūlymu klientai gali atsiskaitymo metu suvesdami nuolaidos kodą „ATIDARYMAS20“. Gaiviesiems ir alkoholiniams gėrimams pasiūlymas negalioja.

„Pizzelle“ restoraną galima rasti Kauno širdyje, adresu Laisvės al. 82. Daugiau naujienų – „Pizzelle“ paskyrose „Facebook“ bei „Instagram“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA