Vilijampolėje automobiliui įsirėžus į autobusą, sužalotos dvi keleivės | Kas vyksta Kaune

Vilijampolėje automobiliui įsirėžus į autobusą, sužalotos dvi keleivės

Skaitytojo nuotr.

Šeštadienio popietę skaudus susidūrimas įvyko Panerių ir Radvilų Dvaro gatvių sankryžoje. Lengvajam automobiliu atsitrenkus į autobusą, nukentėjo šio keleivės, keleivinė transporto priemonė vos nekliudė įvykio liudininko.

„Panerių gatvė, už „Šilo“, važiuojant link centro, iš šalutinės – tiesiai į autobuso priekines duris. Autobusas iš pirmos juostos metėsi į mano antrą juostą, tai per plauką pavyko išvengti dar vienos avarijos“, – apie 17 val. nurodė portalo skaitytojas.

Pasak jo, lengvojo automobilio vairuotojas netikėtai rėžėsi į autobusą iš šalutinės gatvės. Transporto priemonė buvo smarkiai apgadinta.

„Išlipome, pirmi priėjome, vairuotojas buvo šoke. <...> Gatvelė siaura, jis atsirado iš niekur. Kaip suprantu, greitis buvo nemažas, nes autobusas metėsi į antrą juostą ir vos nekliudė manęs.

Važiavome lygiagrečiai, kai pasigirdo trenksmas. Maniau, sprogo padanga, pristabdžiau. Po kelių akimirkų autobusas metėsi kairėn, vos išvengiau susidūrimo, ir sustojo skersai gatvės“, – aplinkybes nupasakojo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Jis nurodė, kad nukentėjusių lengvajame automobilyje nebuvo, vairuotojas važiavo vienas. Prasčiau baigėsi autobuso keleiviams.

Kaip informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoja, 16.17 val. gautas pranešimas, kad Panerių ir Radvilų Dvaro gatvių sankryžoje automobilis susidūrė su autobusu.

Policijos žiniomis, įvykio metu nukentėjo dvi autobuso keleivės – jos pristatytos į gydymo įstaigą. Pirminiais duomenimis, vairuotojai buvo blaivūs.

Pareigūnai tebedirba nelaimės vietoje, ji dronu apžiūrima iš viršaus.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA