Kaune duris atveria užkandinė „Dešimt balų“: „Geriausi čeburekai, kokius tekę valgyti“ | Kas vyksta Kaune

Kaune duris atveria užkandinė „Dešimt balų“: „Geriausi čeburekai, kokius tekę valgyti“

„Dešimt balų“ čeburekinė / R. Tenio nuotr.

„Geriausi čeburekai, kokius tekę valgyti“, – komentaruose rašo Marijampolėje jau šešis metus sėkmingai veikiančios užkandinės „Dešimt balų“ klientai. Nuo šiol šiuos kasdien šviežius čeburekus bus galima skanauti ir Kaune, apsilankius adresu Pramonės pr. 6B (greta prekybos centro „Ermitažas“), duris atveriančioje naujoje „Dešimt balų“ čeburekinėje.

Du jau patikrinti skoniai

Naujai Kaune veikti pradėjusioje užkandinėje lankytojų laukia meniu, ištestuotas ir pamėgtas „Dešimt balų“ klientų Marijampolėje. Jame tik du, tačiau vienas už kitą populiaresni pasirinkimai – čeburekai su mėsa arba čeburekai su mėsa ir sūriu.

„Darome tik tai, ką mokame geriausiai. Čeburekus kepame šviežiai – kiekvieną dieną, o jiems naudojame aukščiausios kokybės kiaulieną bei kitus kokybiškus produktus. Klientų atsiliepimai išduoda, jog jie mūsų gaminius mėgsta tiek dėl puikaus skonio, tiek dėl patogaus valgyti dydžio, malonaus aptarnavimo bei geros kainos“, – sako užkandinės įkūrėjas Arnas.

„Dešimt balų“ čeburekinės įkūrėjas / R. Tenio nuotr.

Vieno čebureko kaina – 2,2 Eur, o užsisakius įprastai klientams pakanka luktelėti apie 10-15 minučių. Skubant ar norint užsakyti didesnį kiekį, tai padaryti galima ir iš anksto – telefonu +37067696056.

Ieško komandos pastiprinimo

Nors antroji, Kaune įsikūrusi „Dešimt balų“ užkandinė dar tik pradeda veikti, jau dabar gali pasidžiaugti gausiu lankytojų skaičiumi. Dalis jų stabtelėti eidami į greta veikiančius „Ermitažas“ bei „Lidl“ prekybos centrus, o kiti atvyksta tikslingai – išgirdę apie išskirtinio skonio čeburekus.

„Dešimt balų“ čeburekinė / R. Tenio nuotr.

Dėl šios priežasties užkandinės komanda jau ieško ir komandos pastiprinimo. Norintys prisijungti dirbti „Dešimt balų“ čeburekinėje kviečiami susisiekti telefonu  +37067696056.

Užkandinė klientams atvira kiekvieną darbo dieną nuo 10 iki 19 val., o šeštadieniais ir sekmadieniais – nuo 10 iki 16 val. Daugiau informacijos bei čeburekinės naujienų galima rasti socialiniame tinkle „Facebook“ – „Dešimt Balų“ paskyroje arba „Instagram“ – „Dešimt balų“ profilyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA