Kauno policijos pareigūnai prašo atsiliepti dviejų eismo įvykių liudininkus | Kas vyksta Kaune

Kauno policijos pareigūnai prašo atsiliepti dviejų eismo įvykių liudininkus

Kauno AVPK nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Kelių policijos skyriuje atliekami du tyrimai dėl eismo įvykių, kurie įvyko praėjusį ketvirtadienį. Policijos pareigūnai kviečia atsiliepti šių įvykių liudininkus, rašoma Kauno apskr. VPK pranešime žiniasklaidai.

Rugpjūčio 24 d. apie 10.50 val. Kaune, kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda, kryptimi Vilniaus link, Islandijos pl., priešais prekybos ir laisvalaikio centrą, automobilis „Tesla“ susidūrė su automobiliu „VW Golf“.

Kauno AVPK nuotr.

Tą pačią dieną apie 07.21 val. Kaune, Vakariniame aplink., automobilis „Toyota“, važiuodamas link Akademijos, kliudė kelio atitvarus ir išvažiavo priešais eismą bei apvirto, kur susidūrė su mikroautobusu „Mercedes-Benz” bei automobiliu „Volkswagen“.

Gyventojus ar vairuotojus, mačiusius ar vaizdo registratoriais užfiksavusiais šiuos eismo įvykius, ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Kelių policijos skyriaus pareigūnus telefonu 8 700 63386 arba rašyti el. p. darius.gelcys@policija.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA