J. Statkevičiaus kurtu įvaizdžiu pasipuošusią V. Mainelytę internautai lygina su Holivudo žvaigždėmis | Kas vyksta Kaune

J. Statkevičiaus kurtu įvaizdžiu pasipuošusią V. Mainelytę internautai lygina su Holivudo žvaigždėmis

delfi.lt 2023/08/24 20:51
Asm. albumo nuotr. / DELFI montažas

Legendinė teatro ir kino aktorė Vaiva Mainelytė po savaitės paminės svarbų jubiliejų – jos 75-ąjį gimtadienį. Šios dienos proga moters garbei buvo surengta išskirtinė šventė, į kurią ji atvyko pasipuošusi elegantišku įvaizdžiu. Pasirodo, prie to ranką pridėjo ir garsus dizaineris Juozas Statkevičius.

Išskirtinį įvaizdį aktorei sukūręs J. Statkevičius savo šedevru iš pradžių pasidalijo socialiniuose tinkluose. Garsus dizaineris V. Mainelytei negailėjo pačių šilčiausių komplimentų.

„Vaiva Mainelytė. Visų laikų legenda, gražuolė, diva, talentas! Vienintelė likusi iš trijų – Eugenijos Pleškytės, Gražinos Balandytės. Visas kviesdavau į pirmą savo kolekcijos pristatymo eilę. Ir didžiuojuosi. Jos – mūsų pasididžiavimas.

Ir prieš 25 metus, kai Vaivai buvo 50, teko ją puošti. Paskui buvo dar tų švenčių, bet štai šiandien jubiliejus. Couture glamūro spindesys ir prabanga – viso to nusipelnė teatro ir mūsų kino žvaigždė! Bravo, Vaiva! Jūs šviečiat visomis prasmėmis! Myliu ir stengiausi, kad spindėtumėt!“ – aktorei sukurtu kūriniu didžiavosi dizaineris.

View this post on Instagram

A post shared by Juozas Statkevičius (@statkevicius_official)

Iškart po įrašu pasipylė ne vienas aktorę giriantis komentaras. Sekėjai stebėjosi, kad V. Mainelytė – neatpažįstama.

„Tiesiog stulbinamas įvaizdis brangios aktorės! Štai kaip atrodo moteris, puošiama tikro kūrėjo! Neatpažinau, iškart pagalvojau, kad tai kažkokia Holivudo įžymybė!“ – rašė viena sekėja.

Tą patį pastebėjimą paminėjo ir kita sekėja: „Maestro taip papuošė mūsų kino legendą Vaivą Mainelytę, kad vos atpažint. Tikra ikona.“

Delfi dėl įvaizdžio susisiekus su J. Statkevičiumi, šis neslėpė, kad sukurtas įvaizdis, moters grožis ir būdas jam sukėlė daug emocijų.

Nu kaip nepadėti? Juk nieko neturime, nieko negerbiame, trypiam savus! O žmonės man dėkojo, verkė iš džiaugsmo. Aš buvau sujaudintas Vaivos grožio, pozityvo ir nuoširdumo. Sukėlė tiek emocijų“, – neslėpė dizaineris.

Žinomas dizaineris atskleidė, kad Vaidilos teatre buvo iš anksto surengta aktorės gimtadienio šventė. Čia rinkosi garsiausi šalies kultūros atstovai.

Vaiva Mainelytė / Asm. albumo nuotr.

„Kaip matot, Vaiva – mūsų ikona, stebuklas. Vakar buvo šimtai kino aktorių, režisierių“, – pasakojo dizaineris.

Be to, J. Statkevičius negailėjo kritikos ir aktorės dar nepasveikinusiam kultūros ministrui.

„Na, pas mus kultūros ministras niekada nieko nepasveikins, bet kas jie tokie? Ministrai keičiasi, o mes dirbame!“ – Delfi pabrėžė dizaineris.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA