Kauno „Akropolyje“ – neįprastai daug pareigūnų | Kas vyksta Kaune

Kauno „Akropolyje“ – neįprastai daug pareigūnų dar papildyta

Ketvirtadienio vidurdienį prekybos ir laisvalaikio centre „Akropolis“ pastebėtas gausus būrys policijos pareigūnų. Aiškėja, kad buvo ieškomas svetimą automobilį apgadinęs asmuo.

Vaizdo įrašu iš „Akropolio“ automobilių stovėjimo aikštelės 12.42 val. buvo pasidalinta „Kas vyksta Kaune“ grupėje. Netrukus internautai ėmė spėlioti, ką prekybos centre gali veikti net trys policijos ekipažai?

„Išėjo kažkas už kavą nesusimokėjęs?“ – šmaikštavo kaunietė. „Ar jūs nežiūrit žinių? Juk ten Diskoteka rytinė vyksta“, – komentavo dar vienas vyras.

Netrukus dėl policijos sunerimo ir portalo skaitytoja. „Gal žinote, koks sujudimas „Akropolio“ stovėjimo aikštelėje? 3 policijos automobiliai…“, – socialiniame tinkle „Facebook“ klausė ji.

Kaip naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) budintis pareigūnas, į prekybos centrą pareigūnai sugužėjo dėl apgadinto automobilio.

Pasiteiravus, kodėl policijos ekipažų tiek daug, budintis pareigūnas nurodė, kad pirminiu pranešimu buvo pranešta, jog Kauno „Akropolyje“ nesaugiai vairuojama, gadinami automobiliai.

„Jie visi sulėkė gaudyti, dabar registruoja įvykį“ – teigė Kauno apskr. VPK budintis pareigūnas.

Papildyta 13.19 val.

Liudininkų teigimu, automobilius apgadino galimai neblaivus asmuo.

„Pasiteiravus pareigūnės, girtas vairuotojas „Akropolyje“ kliudė kitus automobilius“, – teigė kaunietis. Tačiau šios informacijos portalui dar nepatvirtino Kauno apskr. VPK.

Papildyta 15.00 val. Kauno apskr. VPK komentaru

„Šiandien apie 11.40 val. Kaune, Karaliaus Mindaugo pr., esančioje prekybos centro aišktelėje, automobilis „Volvo“, vairuojamas neblaivaus vyro (gim. 1969 m.) kliudė automobilį „Audi“. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,31 prom.“, – naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pakomentavo Kauno apskr. VPK.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA