Kai ateina laikas sugrįžti | Kas vyksta Kaune

Kai ateina laikas sugrįžti

Pirkinių centras Savas / R. Tenio nuotr.

Mus visuomet savotiškai išjudina pasikeitimai – kai keičiasi orai, sezonai, gyvenimo įvykiai. Ypač iš nerūpestingų atostogų vėl sugrįžus į mokyklas, universitetus, darželius, darbus. Truputį gaila nerūpestingo laiko. Tačiau traukia ir nepažinti, dar neužkariauti horizontai. Kai kiekvieną dieną vėl teks įvertinti save iš naujo – savo pasiekimus, kasdienį bendravimą su įvairiais žmonėmis, savo emocijas ir naujus įvaizdžius.

Artėjant rugsėjui Kauno prekybos centre „Savas“, nusprendėme pakalbinti sutiktus lankytojus – ką jie planuoja, kaip ruošiasi, ko tikisi iš naujojo artėjančio laikotarpio. Kokie nauji iššūkiai laukia.

Kasdien jaustis patogiai

Pirkinių centre „Savas“ Sandra pasivadinusi lankytoja, sutikta prie pat įėjimo, mielai sutiko pasidalinti savo planais.

„Visa mūsų šeima – be galo užimti, turintys daugybę veiklų žmonės. Kiekvieną rytą šeimai paruošiu pietus. Stengiamės valgyti tik namuose ruoštą maistą, tačiau dėl visų šeimos narių užimtumo dažniausiai nesuspėjame sugrįžti pavalgyti pietų į namus. Todėl maistą susidedame į dėžutes. Specialiai atvažiavau į parduotuvę „Gerduva“ – čia labai kokybiškos, patogios maisto dėžutės. Ir yra iš ko pasirinkti. O kadangi dar ir sportuojame visi, tai reikės ir naujų gertuvių“, – sakė pirkėja.

Pirkinių centras „Savas“ / Organizatorių nuotr.

Pasiruošti naujiems iššūkiams

Pakalbinta šviesiaplaukė apie 15 metų mergaičiukė prasitarė šiuos mokslo metus pradedanti naujoje mokykloje. Jos planai – susirasti naujų draugų, rimtai kibti į mokslus ir tęsti italų kalbos pamokas bei orientacinį sportą.

„Parduotuvėje „Regatta“ pirkau naują laisvalaikio aprangą. Kaina tikrai gera. Prasidėjus lietui neperšlaps. Patarė parduotuvės konsultantė. Dažniausiai apsiperku su mama, tačiau jai išvykus šįkart teko vienai. Ir knygyne „Vaga“ dar pirkau keletą knygų. Mėgstu skaityti ir lietuvišką literatūrą, ne tik itališkai“, – pasakojo mergina.

Susikurti naują įvaizdį

Lankytoja Evelina į pirkinių centrą „Savas“ atsinešė savo mažą baltai pūkuotą Treisę – Pomeranijos špicą. „Planuoju ją palikti „Kikos“ kirpykloje. Čia ir gerai išpraus, ir gražiai apkirps – visuomet ją čia atvežu. O pati tuo metu irgi apsikirpsiu, mūsų abiejų kirpyklos šalia“, – šyptelėjo.

„Ir jeigu suspėsiu, dar užeisiu į parduotuvę „Douglas“ – noriu išbandyti keletą lūpdažių atspalvių. Čia apima toks kokybės jausmas, pasitikėjimas, visuomet tinkamai ir nuoširdžiai patars“, – įspūdžiais dalinosi Evelina.

Pirkinių centras „Savas“ / Organizatorių nuotr.

Kita kaunietė, nepanorusi pasakyti savo vardo, pasidalino savo istorija. „Dar turime nupirkti trūkstamų mokyklos prekių. Kadangi turime būsimą pirmoką, ši rugsėjo 1-oji mums išskirtinė. Tuo pačiu šventės metu planuojame susipažinti ne tik su mokytoja, bet ir su kitais tėveliais. Sau ieškau naujos suknelės šventei. Aplaksčiau pusę miesto – nieko įdomaus nesuradau. O čia yra parduotuvė „Lemuras“. Jie visuomet turi kažką įdomaus ir ypatingo – paskutinė viltis“, – dalinosi ji.

Pasiruošti būsimiems užsiėmimams

Darius į „Screenshop.lt“ atsinešė taisyti savo „pastrigusį“ kompiuterį. „Dar nežinau, kas jam nutiko. Vyrukai apžiūrės ir paskambins – patars, ką toliau daryti. Greičiausiai taisysiu. Būtų gaila visiškai nurašyti“, – pasidalino mintimis.

Kiekvieno lankytojo istorija – sava ir labai svarbi. „Mes pasiruošę iškeisti lankytojų lūkesčius, norus, problemas į puikias jų laukiančias prekes ir paslaugas. Norime būti naudingi ir reikalingi. Tikimės, kad galėsime padėti pasiruošti naujam įdomiam ir pilnam naujų įspūdžių sezonui. Taip pat, šiuo metu beveik visose parduotuvėse, kuriose pirkėjų laukia „sugrįžimo“ prekės, paskelbtos nuolaidos“, – teigia pirkinių centro „Savas“ vadovė Aušra Lapinskienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA