Vienetinė nemokama kelionė: kviečia traukiniu važiuoti į istorinį Drobės fabriką | Kas vyksta Kaune

Vienetinė nemokama kelionė: kviečia traukiniu važiuoti į istorinį Drobės fabriką registracija uždaryta

Drobės fabriko nuotr.

Nauju traukos centru Kaune tapęs industrinis verslo centras Drobės fabrikas kartu su Lietuvos geležinkeliais planuoja įgyvendinti naują projektą – atnaujinti keleivinių traukinių vykimą iki pat industrinio verslo centro. Tiesa, kol kas tik užsakomųjų reisų. Testinis važiavimas, kuriame kviečiami dalyvauti visi norintys, vyks jau rugpjūčio 23 d. iš Kauno geležinkelio stoties į Drobės fabriką ir atgal.

„Šalia istorinio Drobės fabriko yra veikiantys traukinio bėgiai, tačiau čia iki šiol riedėjo tik krovininiai traukiniai. Kartu su Lietuvos geležinkeliais nusprendėme juos panaudoti ir įprastoms kelionėms – taip ir kilo mintis pradėti organizuoti užsakomąsias keliones iki industrinio verslo centro Drobės fabrikas – pasakoja Drobės fabriko projektų vadovė Rima Čivaitė.

Kaip pati Rima sako, pirmiausia bus bandomas kelionės laiko testavimas, o šia vienetine kelione kviečiami pasinaudoti ir kauniečiai bei miesto svečiai.

Kaip rašoma Drobės fabriko pranešime žiniasklaidai, visiems atvykusiems Drobės fabrikas dovanos nemokamą ekskursiją po įspūdingas ir ne vienam žadą atimančias erdves, todėl dalyvauti tiesiog būtina.

Rugpjūčio 23 d. kauniečiai kviečiami atvykti į Kauno geležinkelio stotį ir ten jau 12.45 val. traukiniu pajudėti tiesiai į industrinį verslo centrą Drobės fabrikas.

Čia visų keleivių lauks nemokama ekskursija po atnaujintą fabriką, dalyviai galės susipažinti su čia įsikūrusiais verslais, organizuojamais renginiais ir veiklomis, aplankyti parodas bei pasigrožėti erdvių unikalumu, kuriose atsispindi Niujorko architektūra ir įspūdingos interjero erdvės, kurių Lietuvoje daugiau niekur kitur nepamatysite.

PROGRAMA:

12.45 val. išvykstame iš Kauno geležinkelio stoties (atvykti galite savo automobiliais);

13.30 val. ekskursija po Drobės fabriką;

14.45 val. grįžimas traukiniu atgal į Kauno geležinkelio stotį.

Kelionė NEMOKAMA, būtina registracija čia.

Tiesa, popiet organizatoriams išplatinus pranešimą, vakarop visos vietos traukiny jau buvo užpildytos. Apie 18 val. registracija buvo uždaryta, interesantai kviečiami atvykti tiesiai į „Drobės“ fabriką.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA