Palemone į tvenkinį įlėkė „Toyota Prius“ | Kas vyksta Kaune

Palemone į tvenkinį įlėkė „Toyota Prius“

Asociatyvi/R. Tenio nuotr.

Sekmadienio vakarą Palemone buvo pastebėtas būrys specialiųjų tarnybų. Pranešta apie į tvenkinį įlėkusį automobilį.

„Gal turite kokios informacijos apie Palemone nutikusį įvykį šiandien. Nusukus nuo autostrados, ties „Aibės“ parduotuve, stovi du policijos ekipažai, gaisrinė. Ant kelio matosi vandens vėžės iš, kaip suprantu, ten esančio apžėlusio tvenkinio?“ – sekmadienio vakarą teiravosi skaitytoja. Dar vienas kaunietis taip pat informavo apie į tvenkinį galimai įlėkusį automobilį.

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba pranešimo apie nelaimę sulaukė sekmadienį 21.26 val. Pranešime buvo nurodyta, kad automobilis įvažiavo į tvenkinį, viduje gali būti žmonių.

Į įvykio vietą atvykus ugniagesiams, automobilis „Toyota Prius“ buvo įvažiavęs į tvenkinį, viduje žmonių nebuvo. Ugniagesiai budėjo, kol atvyko techninės pagalbos evakuatorius ir automobilį ištraukė. Buvo nuplauta važiuojamoji kelio danga.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio duomenimis, žmonės iš automobilio išlipo patys, eismo įvykio metu jie nenukentėjo, svetimas turtas nebuvo apgadintas, vairuotojas – blaivus.

Pareigūnai įvykio vietoje reguliavo eismą, kol automobilis buvo ištrauktas iš vandens.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA