Pavojingi „BMW“ manevrai Karaliaus Mindaugo prospekte: prieš paną pavaidint norėjo | Kas vyksta Kaune

Pavojingi „BMW“ manevrai Karaliaus Mindaugo prospekte: prieš paną pavaidint norėjo

Sekmadienio vakarą „Reidas TV“ feisbuko paskyroje pasirodė vaizdo įrašas iš Karaliaus Mindaugo prospekto, Kaune. Vaizdo įraše užfiksuotas pavojingus manevrus kelyje darantis lengvasis „BMW“ automobilis.

„Kaune taip pat teršiamas padorių ir jautrių „BMW“ vairuotojų vardas. Kas čia bus, jeigu kiekvienas taip bandys įvažiuoti į Karaliaus Mindaugo prospektą“, – retoriškai klausiama „Facebook“ įraše.

Tuoj po pasidalinimo komentarų skiltį užplūdo šmaikštūs internautų spėliojimai – kasgi atsitiko automobilio vairuotojui, kad šis nerodydamas posūkio signalo staigiai atlieka manevrus Karaliaus Mindaugo prospekte.

„Jis apsisuko, nes pamatė sveiką stotelę. Ate, vairuotojo pažymėjime. Golfas su rankiniu geriau „įeina“ į posūkį. Kai prieš paną pavaidint norėjo, o ji turbūt žvengė“, – po vaizdo įrašu komentavo internautai.

„Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 420 str. 2 d. (Chuliganiškas vairavimas, t. y. pavojų eismo saugumui arba savo ar kitų žmonių saugumui keliantis Kelių eismo taisyklių pažeidimas dėl chuliganiškų paskatų).

Už tai gresia bauda vairuotojams nuo keturių šimtų penkiasdešimt iki penkių šimtų penkiasdešimt eurų ir neturintiems teisės vairuoti transporto priemones asmenims – nuo septynių šimtų penkiasdešimt iki vieno tūkstančio eurų“, – praneša Kauno apskrities vyriausias policijos komisariatas (AVPK).

Dėl užfiksuoto chuliganiško vairavimo naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ užklausą išsiuntė Kauno AVPK. Gavę tikslesnės informacijos apie įvykį, publikaciją papildysime.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA