Į Kauną atkeliauja naujos kartos sulenkiami „Samsung“ telefonai: laukia prizai, magiški triukai ir N. Bieranco fotografijos patarimai | Kas vyksta Kaune

Į Kauną atkeliauja naujos kartos sulenkiami „Samsung“ telefonai: laukia prizai, magiški triukai ir N. Bieranco fotografijos patarimai

Organizatorių nuotr.

Jau šį penktadienį „Topo centras“ kviečia į parduotuvę Kauno „Akropolyje“, kur bus pristatyti naujausi išmanieji telefonai „Galaxy Flip5“ ir „Galaxy Fold5“. Kartu su renginio vedėju, iliuzionistu Justinu Malinausku bei Nagliu Bierancu išmoksite naujų „Samsung“ mobiliųjų telefonų naudojimo triukų. Ir, truputį pasukę galvą, neišeisite tuščiomis!

Be puikios Justino ir Naglio kompanijos renginio dalyvių lauks trumpi Naglimanto fotografijos telefonu mokymai, magiški Justino triukai, viktorina ir, žinoma, prizai už teisingus atsakymus.

Užeikite pasiklausyti ir išmokti naujausių „Samsung“ telefonų triukų, o galbūt net laimėti vieną iš puikių „Samsung“ prizų – naują išmanųjį laikrodį ar ausines!

Pristatymas vyks rugpjūčio 18 d., 18 val., „Kauno Akropolio“ „Topo centre“ (Karaliaus Mindaugo pr. 49). Renginys nemokamas, daugiau informacijos rasite čia.

Organizatorių nuotr.

Penktos kartos sulenkiamus išmaniuosius telefonus „Galaxy Flip5“ ir „Galaxy Fold5“ technologijų kompanija „Samsung“ pasauliui pristatė liepos 26 d.. Rinkoje pirmaujanti konstrukcija bei naujas „Flex Hinge“ sulenkimo mechanizmas vartotojams leidžia pasiūlyti dar kompaktiškesnį, elegantiškesnį ir tvirtesnį dizainą bei išskirtines kamerų funkcijas, kaip kūrybingais kampais nuotraukas fiksuoti leidžianti „FlexCam“.

Kuriant „Galaxy Flip5“ ir „Galaxy Fold5“ ne tik reikšmingai patobulintas procesorius, ekrano šviesumas, kameros funkcijos, bet ir atidžiai atsižvelgta į didelius vartotojų lūkesčius atsparumui.

Pagrindinis įrenginių ekranas buvo dar labiau sutvirtintas nauju smūgius sugeriančiu sluoksniu ir perkurta galine dalimi. Papildomą įrenginio korpuso apsaugą suteikia grūdintas „Corning Gorilla Glass Victus 2“ stiklas ir „Armor“ aliuminio rėmas, o nauja dvigubų bėgelių konstrukcija „FlexHinge“ lankstymo mechanizmui suteikia didesnį atsparumą išorės poveikiams.

„Samsung“ yra viena iš sulenkiamų įrenginių lyderių, nustačiusi jų standartą visai rinkai ir nuolat tobulinanti jų naudojimo patirtį. Kasdien vis daugiau žmonių renkasi tokius išmaniuosius, nes jie pasiūlo tai, ko negali suteikti įprasti įrenginiai. „Galaxy Flip5“ ir „Galaxy Fold5“ dar labiau išplečia telefono galimybes bei įrodo mūsų pasiryžimą tenkinti net ir pačių reikliausių vartotojų poreikius“, – sako „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje Simonas Skupas.

„Galaxy Flip5“ ir „Galaxy Fold5“ prekyba oficialiai pradėta rugpjūčio 11 d.

„Galaxy Flip5“ pirkėjai gali rinktis iš mėtų, grafito, kreminės ir levandų korpuso atspalvių bei telefono dizainą dar labiau suasmeninti permatomu „Clear Gadget Case“, odiniu „Flap Eco-Leather Case“, „Flipsuit Case“ ir silikoniniu „Silicon Case with Ring“ dėklais.

„Galaxy Fold5“ galima įsigyti ledo mėlynos, fantomo juodos ir kreminės spalvų bei iš daugybės praktiškų ir stilingų dėklų: „Slim S Pen Case“, „Clear Gadget Case“, „Eco-Leather Case“ ir „Standing Case with Strap“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA