Nuo stogo nusileidę į butą, žmogui padėti niekuo nebegalėjo | Kas vyksta Kaune

Nuo stogo nusileidę į butą, žmogui padėti niekuo nebegalėjo

Skaitytojos nuotr.

Trečiadienį popiet „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja užfiksavo ugniagesių operaciją ant daugiabučio stogo Aukštuosiuose Šančiuose. Tarnybas iškvietė kaimynai, tačiau atvykus gelbėtojams žmogui konstatuota mirtis.

„Sveiki. Gal turite informacijos, kas per gelbėjimo operacija vyksta Prancūzų g. 17?“ – apie vidurdienį klausė portalo skaitytoja, pasidalinusi pora nuotraukų iš įvykio vietos.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas nurodė, kad minėtu adresu gautas prašymas medikams atidaryti duris, žmogui galimai sutrikusi sveikata.

Ugniagesiai įvykio vietoje Prancūzų gatvėje / Skaitytojos nuotr.

Savininkai neleido laužtis vidun, tad ugniagesiai aukštalipių įranga nusileido nuo stogo ir pateko į ketvirtame aukšte esantį butą pro virtuvės langą.

Pašnekovas negalėjo įvardyti, kokios būklės rastas pilietis.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas patikslino, kad bute rastas miręs apie 65 metų amžiaus žmogus. Apie galimai sutrikusią asmens sveikatą pranešė kaimynai.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA