Užfiksavo vairuotojo gaudynes palei Nemuną: GTA Kaunas City | Kas vyksta Kaune

Užfiksavo vairuotojo gaudynes palei Nemuną: GTA Kaunas City

Penktadienio vakarą orą Kauno centre skrodė policijos sirenų gausmas. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai užfiksavo gaudynes Užnemunės gatvėje – du policijos ekipažai nusivijo lengvąjį automobilį.

Medžiaga naujienų portalą pasiekė apie 22.20 val. Joje matyti kaip du policijos automobiliai vejasi bėglį. Vaizdo įrašo autoriai svarstė, kad vairuotojas neblaivus, pastebėjo, kad važiuoja ne itin dideliu greičiu.

„Prie Nemuno GTA Kaunas City“, – laiške aliuziją į populiarų kompiuterinį žaidimą davė kauniečiai.

Kita žinia apie panašiu metu vykusias gaudynes „Kas vyksta Kaune“ pasiekė šeštadienio rytą. Skaitytojas teigė apie 22 val. matęs policijos ties Muravos viaduku Vilniaus kryptimi blokuotą vairuotoją.

Naujienų portalas negali patvirtinti šių epizodų ryšio, tačiau Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas turėjo informacijos, tikrai plačiau paaiškinančios antrą atvejį.

Budinčio pareigūno duomenimis, 20.55 val. žmona pranešė, kad iš namų Romainiuose automobiliu „Opel Zafira“ išvažiavo neblaivus vyras. Policija stabdė automobilį Šilainiuose, bet šis nestojo.

Pareigūnai vijosi bėglį nuo „Megos“ ir sustabdė ties Muravos sankryža. Vairuotojui nustatytas 0,55 prom. girtumas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA