Autobuso keleiviai tapo aršaus susirėmimo liudininkais | Kas vyksta Kaune

Autobuso keleiviai tapo aršaus susirėmimo liudininkais

Asociatyvi R. Tenio, skaitytojos nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ sekmadienio vakarą pasiekė 46-ojo maršruto autobuse tą pačią dieną į konflikto sūkurį patekusios moters pasakojimas. Įsiaudrinusius galimai neblaivius asmenis teko tramdyti vairuotojui, vienas jaunuolis perduotas policijos pareigūnams.

„Šiandien Kaune, 46 autobuse, įvyko žiaurus įvykis. Du neblaivūs jaunuoliai užpuolė moterį, o ją ginti pradėjęs vyras susistumdė su vyrukais, kurie buvo apsvaigę nuo alkoholinių gėrimų.

Autobusu važiavę keleiviai padėjo moteriškei ir vyrui išstumti jaunuolius iš autobuso, tačiau šie nepasidavė ir nelipo iš autobuso. Išlipęs vairuotojas bandė numalšinti konfliktą, bet jaunuoliai nutaikė agresiją į vairuotoją.

Vienas iš jaunuolių paspruko, o kitas bandė užsidaryti kabinoje, tačiau ištempęs jaunuolį laukan vairuotojas jį pargriovė ant žolės ir surakino, buvo iškviesta policija. Vienas iš užpuolikų buvo sulaikytas pareigūnų“, – sekmadienį redakcijai adresuotame laiške nupasakojo incidento liudininkė.

Bendrovės „Kauno autobusai“ Transporto eksploatacijos direktorius Rimas Stankaitis naujienų portalui patvirtino, kad apie šį įvykį įmonei žinoma, jo metu nei vairuotojas, nei keleiviai nenukentėjo.

„Į įvykio vietą kviesti policijos pareigūnai atvyko po 30 min., vairuotojas sulaikė vieną iš jaunuolių ir perdavė policijos pareigūnams“, – informavo R. Stankaitis.

Jis negalėjo plačiau pakomentuoti, ar agresyviam piliečiui nustatytas girtumas ir kokia atsakomybė jam gresia – šiuo klausimu paragino kreiptis į policiją.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA