Kaune su mažamete dingusios moters ieško ne tik Lietuvos teisėsauga: mergaitę siekiama sugrąžinti į Italiją | Kas vyksta Kaune

Kaune su mažamete dingusios moters ieško ne tik Lietuvos teisėsauga: mergaitę siekiama sugrąžinti į Italiją

delfi.lt 2023/08/04 12:39
Kauno apskr. VPK nuotr.

Kaune su dukra be žinios dingusi moteris ieškoma ir policijos, ir jos buvusio sutuoktinio. Kauno policija paskelbė viešą Ingos Sala (gim. 1985 m.) ir jos mažametės dukters Agatos Sala (gim. 2020 m.) paiešką. Paieška tarptautinė, mes mažametę siekia susigrąžinti Italijoje gyvenantis jos tėvas.

Kauno prokuratūros duomenimis, su moterimi nepavyksta susisiekti apie mėnesį. Dingimo istoriją gaubia paslaptis ir panašu, kad pati moteris siekia nebūti surasta – Italijoje vykusio teismo nutartimi, buvusių sutuoktinių vaikai turi gyventi Italijoje.

Lietuvos teisėsauga sulaukė tarptautinio pagalbos prašymo sugrąžinti abu vaikus tėvui.

Su buvusiu sutuoktiniu išsiskyrusiai moteriai jau yra iškelta ir baudžiamoji byla, mat dėl mažametės ji nepaiso Italijos teismo nurodymo.

Moteris maždaug prieš mėnesį kartu su dukra išėjo iš namų Kaune ir jos pareigūnams nepavyksta surasti.

Asmenų, žinančių jų buvimo vietą, mačiusių ar galinčių suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 606 00, 8 700 648 00 arba 112, arba el. paštu raminta.dickiene@policija.lt, vilma.savickaite@policija.lt

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA