Originalios piršlybos Kaune: ant kelio priklaupė „Sėkmingo Kauno“ direktorius S. Sirtautas | Kas vyksta Kaune

Originalios piršlybos Kaune: ant kelio priklaupė „Sėkmingo Kauno“ direktorius S. Sirtautas

S. Sirtauto piršlybos Kaune / S. Sirtauto nuotr.

„Sėkmingo Kauno“ direktorius ir Kauno miesto savivaldybės tarybos narys Simas Sirtautas pasidalijo džiaugsminga žinia – liepos 19-ąją pasipiršo mylimajai Kristei.

Socialinio tinklo „Facebook“ įraše liepos 19-ąją visuomeninės organizacijos „Sėkmingas Kaunas“, buvusios „Vieningu Kaunu“, bet dėl teisinių priežasčių pakeitusios pavadinimą prieš paskutinius rinkimus, direktorius ir Kauno tarybos narys Simas Sirtautas pasidalijo džiugia žinia – pasipiršo mylimajai Kristei Skaudaitei.

S. Sirtauto piršlybos Kaune / S. Sirtauto nuotr.

Šia naujiena ir jos akimirkomis Simas sutiko pasidalinti su naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojais.

„2022-01-28 Po trijų (!) atmestų kvietimų kavos puodeliui per messengerį, KTU studentų atstovybės prezidentė teigiamai atsakė į mano elektroninį laišką, kviečiantį neformaliam pasimatymui. Susitikę prie fontano, S. Daukanto tiltu žygiavom į koncertą Žalgirio arenoje.

2023-07-19 Oficialiai užkibo“, – feisbuko įraše dalijosi „Sėkmingo Kauno“ direktorius S. Sirtautas.

Rimtam žingsniui Simas pasirinko originalų būdą – su mylimąja Kriste eidamas S. Daukanto tiltu, ant kelio priklaupė „Žalgirio“ arenos švieslentėje užsidegus užrašui „Kriste, ar tekėsi už manęs?“.

Prieš tai švieslentėje pasirodė užrašas: „Šis ekranas nėra pakankamai didelis parodyti, kaip stipriai aš tave myliu, bet… Tu mano geriausia draugė ir mano gyvenimo prasmė. Kriste, ar tekėsi už manęs?“

Naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ S. Sirtautas sakė, jog tikslios vestuvių datos pora dar neišsirinko. Tikėtina, jog vestuves iškels iki kitų metų pavasario.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA