Stiprus susidūrimas Taikos prospekte: ligoninėje trys žmonės | Kas vyksta Kaune

Stiprus susidūrimas Taikos prospekte: ligoninėje trys žmonės papildyta

Šeštadienį apie vidurdienį „Kas vyksta Kaune“ grupės nariai pasidalijo Taikos prospekte smarkiai apgadintų automobilių nuotraukomis. Sankryžoje susidūrus dviem automobiliams, trys žmonės pristatyti į gydymo įstaigą.

Pirmieji vaizdai iš avarijos Taikos prospekto ir J. Basanavičiaus alėjos sankryžoje paviešinti apie 11.35 val. Nuotraukose matyti du automobiliai smarkiai apdaužytomis priekinėmis dalimis.

Nelaimės vietoje dirbo policijos ir greitosios pagalbos pajėgos. Skaitytojo vaizdo įraše apie 13 val. taip pat matyti, kad avarija sutrikdė troleibusų eismą – ilga jų eilė išsirikiavo Taikos prospektu nuo Savanorių sankryžos.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtoja naujienų portalui nurodė, kad pranešimas apie nelaimę Taikos pr.-J. Basanavičiaus al. sankirtoje gautas 11.22 val.

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Policijos duomenimis, susidūrė „Audi“ ir „Toyota“ lengvieji automobiliai. Pastarosios transporto priemonės du keleiviai ir „Audi“ vairuotojas pristatyti į gydymo įstaigą.

Vairuotojų blaivumas tikslinamas. Apie apgadintą kelio infrastruktūrą, įrenginius, troleibusų kontaktinį tinklą duomenų nėra. Specialiosios tarnybos jau turėtų būti atlaisvinusios sankryžą, eismas vyksta įprasta tvarka.

Primename, kad toje pačioje sankryžoje birželio pirmoje pusėje po susidūrimo ant stogo vertėsi policijos ekipažas. Tuomet buvo nulaužtas šviesoforo stulpas, sumaitoti automobiliai – laimei, stiprių sužalojimų pavyko išvengti.

Papildyta liepos 16 d.

Kauno apskrities VPK sekmadienį patikslino, kad 1968 m. gimusio vyro vairuota „Toyota“, pirminiais duomenimis, kliudė „Audi“, kurią vairavo 1959 m. gimęs vyras. Dėl patirtų sužalojimų į gydymo įstaigą pristatytas automobilio „Audi“ vairuotojas ir automobilio „Toyota“ keleivės (gim. 1968, 1945 m.)

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA