„Volkswagen“ prie „Lidl“ parduotuvės pasimovė ant stulpelio | Kas vyksta Kaune

„Volkswagen“ prie „Lidl“ parduotuvės pasimovė ant stulpelio papildyta

Skaitytojo nuotr.

Kaunietis užfiksavo nelaimingą kelionės baigtį prie „Lidl“ parduotuvės. Islandijos plente automobilis pakibo ant apsauginio stulpelio.

„Lidl“ prie „Megos“. Moteris su dviem mažamečiais įvažiavo į parduotuvę“, – apie 12.40 val. naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešė skaitytojas.

Visgi, kaip matyti atsiųstose nuotraukose, „Volkswagen“ automobilis kliudė apsauginius parduotuvės kuoliukus ir ant vieno jų pakibo.

Eismo įvykis Islandijos pl. / Skaitytojo nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pranešimo apie nelaimę ko kas negavo. Nelaimės aplinkybės liks kauniečių spėlionėse.

Papildyta liepos 14 dieną 08.46 val.

Apie 12.58 val. į pagalbą vairuotojai atskubėjo ugniagesiai. Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, buvo gautas pranešimas, kad automobilis atsitrenkė į stulpą. Atvykus PGP automobilis buvo atsitrenkęs ir pakibęs ant stulpo, prispaustų žmonių nebuvo. PGP atjungė automobilio akumuliatorių, nukėlė nuo stulpo.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA