Dviejų automobilių avarija paralyžiavo E. Ožeškienės gatvę | Kas vyksta Kaune

Dviejų automobilių avarija paralyžiavo E. Ožeškienės gatvę

/ D. Biržiečio nuotr.

Ketvirtadienio vakarą E. Ožeškienės gatvę paralyžiavo dviejų lengvųjų automobilių susidūrimas. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) budintis pareigūnas informuoja, kad eismas šioje gatvėje dar nėra atsilaisvinęs.

18.25 val. naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja grupėje pasidalijo vaizdais iš susidariusius automobilių spūsties E. Ožeškienės gatvėje.

Skaitytojos nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

„Avarija prie Laisvės alėjos, troleibusai sunkiai pravažiuoja“, – pastebėjusi didžiulę spūstį, „Kas vyksta Kaune“ grupėje pranešė moteris.

„E. Ožeskienės-Savanoriu pr. žiedinėj sankryžoj avarija“, – informavo kitas portalo skaitytojas.

Pasak Kauno AVPK budinčio pareigūno, minėtoje gatvėje susidūrė du automobiliai. Avarijos priežastis kol kas nėra aiški, vairuotojai dėl kaltės nesutaria, todėl į įvykio vietą išsikvietė policijos pareigūnus. Šiuo metu jie dirba įvykio vietoje.

„Eismas kol kas neatsilaisvinęs, pravažiuoja, bet sunkiai. Šiuo metu problematiška užkilti į Savanorių pr. – važiuojant E. Ožeškienės gatve kilti į viršų“, – informavo budintis pareigūnas.

Abu vairuotojai eismo įvykio metu buvo blaivūs, niekas nenukentėjo.

Papildyta 19.55 val.

Avariją E. Ožeškienės gatvėje mačiusi portalo skaitytoja pranešė, kad eismas paralyžiuotas buvo dvi valandas. Anot skaitytojos, tik apie 20 val. darbuotojai atvyko nuvalyti kelią.

„18 val. stovėjau ant perėjos, kai susitrenkė. Policijai 18.11 val. skambinau, kad 5 troleibusai užkimšo kelią. Policija informavo, kad pranešta jau prieš 15 min.

Nusukti kelio ženklai – troleibusai nusuko, kad galėtų pravažiuoti. Reziumė – viskas prasitęsė iki dviejų valandų.

Dideli kamščiai, 3 ekipažai policijos ir iš troleibusų parko žmogus, kuris padėjo troleibusams išvairuot. Prieš kelias minutes atvažiavo nuvalyti kelią“, – informacija ir vaizdais pasidalino „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA