Konfliktų vakaras Kaune: aidėjo šūviai, nepilnametė sužalojo moterį | Kas vyksta Kaune

Konfliktų vakaras Kaune: aidėjo šūviai, nepilnametė sužalojo moterį

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Valstybės dienos išvakarės Kauno pareigūnams nebuvo ramios. Pranešama apie kelis skirtingus konfliktus, kurių metu nukentėjo žmonės.

Policijos departamento duomenimis, liepos 5 dieną apie 17.48 val. Kaune, Maironio gatvėje, viešoje vietoje, konflikto metu, vyras sužalojo 1970 metais gimusį vyrą. Nukentėjusysis paguldytas į ligoninę. Įtariamasis iš įvykio vietos pasišalino. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 138 str. 1 d. – Nesunkus sveikatos sutrikdymas.

Kiek vėliau, apie 19.56 val., Kauno policija sulaukė pranešimo, kad Baltų prospekte, daugiabučio namo kieme, 1974 metais gimęs vyras grasino 1995 metais gimusiam vyrui bei kelis kartus iššovė iš daikto panašaus į šratinį pistoletą.

Nukentėjusysis sužalojimų išvengė. Įtariamasis iš įvykio vietos pasišalino. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str. – Viešosios tvarkos pažeidimas.

Šiek tiek po vidurnakčio į konfliktą įsitraukė ir nepilnametė. Apie 00.15 val. policija sulaukė pranešimo, kad Kaune, Lazdijų gatvėje, namo kieme, konflikto metu, 2006 metais gimusi nepilnametė sužalojo 1973 metais gimusią moterį.

Nukentėjusioji pristatyta į ligoninę. Įtariamoji dėl sveikatos sutrikimo taip pat pristatyta į gydymo įstaigą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d. – Fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas.

Naktį pareigūnai sulaukė dar vieno pranešimo apie sužalotą asmenį. Apie 01.20 val. į Kauno ligoninę iš namų Kaišiadorių rajone, Gudienos kaime, pristatytas ir dėl sužalojimo paguldytas 1979 metais gimęs vyras. Policija nustatinėja aplinkybes. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 138 str. 1 d. – Nesunkus sveikatos sutrikdymas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA