Kaune oficialiai atidarytas garsių krepšininkų įkvėptas viešbutis | Kas vyksta Kaune

Kaune oficialiai atidarytas garsių krepšininkų įkvėptas viešbutis

/ E. Bartulio nuotr.

Lino Kleizos, brolių Lavrinovičių, Ramūno Šiškausko, Sauliaus Štombergo, Rimanto Kaukėno ir kitų garsių krepšininkų marškinėliai, kuriais vilkėdami jie skynė pergales tarptautinėse arenose, nuo šiol yra ekspozicijos, skirtos pažymėti ryškius sporto pasaulio pasiekimus, dalis, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Ją, įrengtą naujame, oficialiai Kaune duris atvėrusiame viešbutyje „Ibis Styles“, galės apžiūrėti visi, besidomintys mūsų šalies sporto legendomis.

Ateityje nuo sporto pasaulio neatsiejamų simbolių kolekciją papildys ir kitų sričių ar iš kitų šalių gauti svarbūs trofėjai.

„Jau dabar turime eksponatų, atkeliavusių iš NBA. Kiekvienas daiktas, kuris mus pasiekė, turi savo istoriją ir vertę. Esame dėkingi sporto pasaulio žvaigždėms, kurios sutiko prisidėti prie pirmojo tokio teminio viešbučio interjero kūrimo, o labiausiai – broliams dvyniams Normunds ir Nauriui Maciams“, – sako „ibis Styles Kaunas Centre“ generalinė direktorė Aistė Čistovienė.

Būtent šie du sporto pasaulio aistruoliai prieš daugiau nei dešimtmetį išgarsėjo tuo, kad jų kūnai padengti geriausių Lietuvos krepšininkų portretais ir jų parašais, komandų ir net televizijos laidų emblemomis. Tatuiruotėmis Normunds ir Nauris stengėsi visiems įrodyti, kaip jie myli a.a. savo tėvelio Kazio gimtinę ir nepakartojamą Lietuvos krepšinį.

Garsieji broliai, kaip ir dar kelios dešimtys sporto bei verslo pasaulio elito, vakar dalyvavo oficialioje viešbučio atidarymo šventėje.

„Dabar daugumą jų sukauptų originalių eksponatų galima apžiūrėti Kaune“, – sako A. Čistovienė.

Anot jos, viešbutyje yra ir daugiau su sportu susijusių simbolių – išskirtinai dekoruoti kambariai, koridoriai, restoranas, laiptinės aikštelės ir net 32 metrų aukštyje įrengta vasaros terasa.

„Tikimės, kad šis jau antrasis su prekių ženklu „ibis Styles“ veikiantis viešbutis Lietuvoje sustiprins modernių viešbučio kambarių pasiūlą antrame pagal dydį Lietuvos mieste“, – kalba jį valdančios UAB „Doriteksas“ prezidentas Donetas Karčiauskas.

Į Kauno centre, netoli autobusų stoties, atidaryto „Accor“ tinklo trijų žvaigždučių viešbučio pertvarką, trukusią pustrečio mėnesio, investuota 2 mln. eurų.

3.112 kv. m ploto 9 aukštų viešbutyje įrengti 82 kambariai, konferencijų salė, restoranas, o viršutiniame aukšte, terasoje, įrengtas baras.
Tai – antrasis su prekių ženklu „ibis Styles“ veikiantis viešbutis Lietuvoje. Pirmasis veikia Vilniuje, Rasų mikrorajone.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA