Magistralėje netoli Kauno – du smarkūs susidūrimai: praneša apie žuvusius asmenis | Kas vyksta Kaune

Magistralėje netoli Kauno – du smarkūs susidūrimai: praneša apie žuvusius asmenis

Eismo įvykis A1 kelyje / Skaitytojo nuotr.

Pirmadienio popietę kaunietis praneša apie du eismo įvykius A1 kelyje, Kauno link. Pirminiais duomenimis, žuvo du žmonės.

Magistraliniu A1 keliu Vilnius-Kaunas-Klaipėda vykęs „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas praneša apie du eismo įvykius. Abiejuose dalyvavo sunkiasvorės transporto priemonės.

Kaip matyti nuotraukoje, netoli Kaišiadorių įvykusioje nelaimėje po sunkiasvore transporto priemone palindo kitos transporto priemonės priekis. Netrukus tame pačiame kelyje užfiksuotas ir dar vienas eismo įvykis.

Eismo įvykis A1 kelyje / Skaitytojo nuotr.

„Dar viena avarija. I kelininkų mašiną atsitrenkė. Pjovė žolę. Greitis buvo ribojimas iki 110 km/val.“, – 13.58 val. pranešė skaitytojas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) duomenimis, apie 13.50 val. buvo gautas pranešimas, kad A1 kelyje, atkarpoje nuo Kaišiadorių link Kauno, į vilkiką atsitrenkė autobusiukas. Pirminiais duomenimis, žuvo du asmenys.

Eismo įvykis A1 kelyje / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Apie antrąjį eismo įvykį, kuriame galimai dalyvavo kelininkai, Kauno apskr. VPK informacijos kol kas neturi.

„Abi avarijos įvyko 1 km atstumu. Pirma avarija su kelininkais įvyko arčiau Kauno. Nežinau, kokia priežastis. Bet kelininkai tvarkingai važiavo, traktorius pjovė žolę. Ir iš paskos važiavo furgonas su ženklu. Greitį ribojo jau prieš kokius 5 km, kad kelio darbai ir, kad 110 km /val. O ta avarija, kur palindo, tai dėl pirmos avarijos. Priekyje fūra staigiai užstabdė. O šitas parėjo, galim sakyti, nestabdant. Vaizdas buvo žiaurus, viskas išsitaškė kaip skardinė į šonus“, – teigė nelaimių liudininkas.

Eismo įvykis A1 kelyje / Skaitytojo nuotr.

Eismas A1 kelyje, Kauno link, yra uždarytas.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA