Sunkiai apgirtusio „Audi“ vairuotojo vidurnakčio kelionė Kaune baigėsi atsitrenkus į šaligatvį | Kas vyksta Kaune

Sunkiai apgirtusio „Audi“ vairuotojo vidurnakčio kelionė Kaune baigėsi atsitrenkus į šaligatvį

Skaitytojos nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja penktadienio naktį pasidalijo vaizdais iš avarijos vietos Birštono gatvėje, kur sunkiai apgirtęs automobilio vairuotojas savo vidurnakčio kelionę baigė atsitrenkęs į šaligatvį.

„Avarija Birštono gatvėje. Girtas vairavo, pripūtė 3,13 prom.“, – vidurnaktį nuotraukomis ir informacija apie avariją dalijosi portalo skaitytoja.

Tiesa, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) įvykių suvestinėje nurodomas kiek kitoks nustatytas vairuotojo blaivumas – 2,98 prom.

„Apie 23. 10 val. Birštono gatvėje „Audi“ automobilis, vairuojamas neblaivaus vyro, kliudė kelio atitvarą. Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,98 prom.“, – rašoma Kauno AVPK įvykių suvestinėje.

Naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Kauno AVPK, budinti pareigūnė informavo, jog vairuotojas, atlikdamas posūkio manevrą į kairę, transporto priemonės nesuvaldė ir atsitrenkė į šaligatvį skiriančią tvorą, kurią apgadino ir sukėlė eismo įvykį.

„Pradėtas ikiteisminis tyrimas, iš medikų pranešimo apie sužalotus asmenis negauta“, – teigė Kauno AVPK budinti pareigūnė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA