Nelaimė „Parake“: Joninių diskotekos metu nuo įtvirtinimo nukrito moteris | Kas vyksta Kaune

Nelaimė „Parake“: Joninių diskotekos metu nuo įtvirtinimo nukrito moteris papildyta

Nelaimėmis pažymėta Joninių naktis Kaune – diskotekos metu P.A.R.A.K.E. nuo pastato šlaito nukrito moteris. Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų liudijimu, moteris, patyrusi sužalojimus nedelsiant buvo išvežta medicininiam patikrinimui.

„Vakar, Prancūzų g. 5, galimai neblaivi moteris nusirideno nuo kalno. Iškviestos tarnybos, 2 ekipažai GMP ir 1 policijos.

Prieš vidurnaktį, šokių metu, stovėjau šalia sienos, kai išgirdau šauksmą, pamačiau krintančias lempų girliandas ir galiausiai iš kelių metrų aukščio nuo stogo krentantį kūną. Liko tik apsidžiaugti, kad stovėjome per metrą nuo šios vietos“, – rašė įvykį savo akimis regėję kauniečiai.

Kaip teigia liudininkai, mergina pati kalbėti jau negalėjo, tačiau nėra aišku, ar dėl šoko, ar dėl patirtų sužalojimų ir savo fizinės būsenos dar prieš atsitinkant nelaimei.

„Iš karto paskambinta telefonu 112, netrukus atvyko policija, o po kokių 10 minučių ir medikų brigada. Tikiuosi, kad mergina atsipirks kiek įmanoma mažesnėmis pasekmėmis.

Beje, atsirado „geradarių“, kurie norėjo čia pat, ką tik nukritusią merginą, kelti. Man atrodo, kad per renginius fortuose būtina labiau rūpintis dalyvių saugumu. Žinoma, jei nepaisoma perspėjančių užrašų, sudėtinga tai pasiekti. Ir ne be reikalo fortų lankytojams yra primenama, kad juos lankytis reikėtų tik šviesiu paros metu. Tad ar juose apskritai saugu tamsiu paros metu organizuoti renginius?“ – klausė nelaimę matęs vyras.

Kitas naujienų portalo skaitytojas pasidalijo vaizdais, kuriuose pažymėjo vietą, nuo kurios renginio metu nukrito ir susižalojo moteris.

Renginio metu nuo šlaito nukrito moteris / Skaitytojo nuotr.

„Vakar per Jonines „Parake“ įvyko nelaimingas atsitikimas, galėjo žūti mergina. Diskotekos metu nuo čia nukrito“, – vaizdais dalijosi vyras.

Renginio metu nuo šlaito nukrito moteris / Skaitytojo nuotr.

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ dėl įvykio aplinkybių susisiekė su Kauno apskrities vyriausiuoju policijos komisariatu (AVPK). Budintis pareigūnas patvirtino, jog įvykis fiksuotas birželio 23 d., 23.53 val.

„Mums nepavyko su ja pabendrauti, kadangi ji buvo išvežta į med. įstaigą, iš kurios vėliau buvo išleista. Įvykio vietoje neturėjome galimybės patikrinti moters neblaivumo, o kadangi iš med. įstaigos ji buvo išleista, tai mums nepavyko surasti.

Kriminalo nėra, ji gydytojams paaiškino, kad paslydusi pati nukrito nuo pastato šlaito. Pagal sužalojimus išleista ambulatoriškai, jie nėra rimti, nebuvo paguldyta į ligoninę“, – teigė Kauno AVPK budintis pareigūnas.

Dėl saugumo užtikrinimo renginio metu patikslinimo naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ kol kas nepavyko susisiekti su „Kauno menininkų namais“, kurie socialiniame tinkle „Facebook“ prie vykusio renginio taip pat yra pažymėti kaip jo organizatoriai. Pastebėtina, kad renginio apraše teigiama, jog į renginį buvo draudžiama įsinešti alkoholį bei kitus gėrimus, ginklus.

Papildyta 17.40 val.

„Labai apgailestaujame dėl šią naktį įvykusios nelaimės. Saugumu rūpinosi organizatoriai, savanoriai ir apsauga. Šventės metu dalyviai buvo viešai įspėti, kad lipti, ristis, leistis šlaitu – griežtai draužiama, tai nuolat primindavo ir prižiūrėjo savanoriai.

Renginyje nebuvo prekiaujama alkoholiu, o savanoriai primindavo atvykstantiems, kad vartoti alkoholį viešoje vietoje yra draudžiama.
Siekiame, kad visi dalyviai iš mūsų renginių išsineštų tik geras patirtis, todėl tikimės, kad ateityje tokie įvykiai nepasikartos“, – komentavo „Kauno menininkų namų“ atstovė Skaistė Kaurynaitė-Beniušė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA