Vairuotojai užstrigo spūstyje link Kauno: ragina apsišarvuoti geležine kantrybe | Kas vyksta Kaune

Vairuotojai užstrigo spūstyje link Kauno: ragina apsišarvuoti geležine kantrybe

Trečiadienį popiet naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pasidalijo vaizdu iš avarijos vietos kelyje link prekybos centro „Mega“, kur susidūrė sunkvežimis su lengvuoju automobiliu. Skaitytojų duomenimis, dėl avarijos nusidriekė kilometrinė spūstis.

„Vilnius-Kaunas, kai baigiasi kantrybė…“ – apie pastebėtus du vyriškius, žingsniuojančius Kauno link ir aplenkiančius spūstį pranešė naujienų portalo skaitytoja, pasidalindama vaizdo įrašu.

Skaitytojų nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Kiek anksčiau „Kas vyksta Kaune“ grupės skaitytojai dalijosi informacija apie pastebėtą eismo įvykį: „Mačiau situaciją, fūristas , rikiuodamasis į pirmą juostą prispaudė „Toyotą“ prie atitvarų. Tad šmaikštuoliui nėr ko lįst“ frazė čia netinka.“

Dėl detalesnės informacijos „Kas vyksta Kaune“ trečiadienio popietę susisiekė su Kauno apskrities vyriausiuoju policijos komisariatu (AVPK).

Budinti policijos pareigūnė informavo, jog sunkvežimis susidūrė su lengvąja „Toyota Corolla“, formuojasi spūstys. Pirminiais duomenimis, anot budinčios pareigūnės, sužeistųjų nėra.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA