„Lietuvos balso“ nugalėtojas Anyanya pirmąjį solinį koncertą surengs Kaune | Kas vyksta Kaune

„Lietuvos balso“ nugalėtojas Anyanya pirmąjį solinį koncertą surengs Kaune

Anyanya Udongwo / Organizatorių nuotr.

Liepos 28 dieną, Kauno Botanikos sode savo pirmąjį solinį koncertą surengsiantis „Lietuvos balso“ dešimtojo sezono nugalėtojas Anyanya Udongwo jį vadina savo svarbiausiu – tą dieną jis susirinkusiems pristatys naujas, savo kūrybos dainas, kurias sukūrė iškart po pergalės projekte.

Vos nulipus nuo projekto scenos, Anyanya gyvenimas pasikeitė – vieną po kito keičia pasirodymai renginiuose, šventėse, o ELITAZ MUSIC prodiuseriai drauge su leidybos kompanija Universal Music pasirūpino, jog nugalėtojas neužmigtų ant laurų – vos per kelis mėnesius įrašinėjama jau penktoji atlikėjo daina.

Pats Anyanya sako, jog jo gyvenimas įgavo visai kitą tempą – visa vasara suplanuota, o susidomėjimas unikaliu atlikėju ir jo muzika vis labiau auga.

„Mano didžiausias tikslas dabar yra sukurti ir išleisti savo dainas, o kitais metais pristatyti ir ilgai lauktą savo pirmąjį albumą. Tikiu, kad jis pasieks ne tik Lietuvos, bet ir tarptautinę rinką. Jau turiu paruošęs penkias naujas dainas ir planuoju jas po vieną išleisti kas mėnesį. Pirmoji pasirodys jau birželio 22 dieną, o visas jas kartu, pirmą kartą gyvai išgirsti turės galimybę ir visi susirinkę į mano koncertą Kaune“, – sako atlikėjas.

Anyanya Udongwo / Organizatorių nuotr.

Naujuose Anyanya kūriniuose nugulė visi jo praeities išgyvenimai, patirtys, meilė ir pačiam atlikėjui labai svarbus – tikėjimas. Būtent jo dėka atlikėjas įgavo stiprybės ir jėgų išgyventi Bučoje karo metu patirtus siaubus ir iš naujo pradėti kurti savo gyvenimą jam visiškai nepažįstamoje Lietuvoje. Dar prieš pergalę projekte Anyanya kalbėjo, jog turi didžiulį norą padėti Ukrainoje nuo karo nukentėjusiems žmonėms, o projektą užbaigęs su 15 tūkstančių eurų piniginiu prizu, iškart žinojo, ką su juo nori padaryti.

„Pasibaigus projektui susiekiau su keliomis labdaros organizacijomis Ukrainoje, kurie padeda šalyje likusiems ir sunkiai gyvenantiems žmonėms. Kartu su šeima prisidėjome prie geresnio jų rytojaus. Taip pat šiuo metu didelį dėmesį skiriame, kad padėtume visiems nukentėjusiems potvynio paveiktose vietovėse. Nesistengiu to viešinti socialiniuose tinkluose, tai nėra mano tikslas. Norisi tyliai padėti tiems, kuriems labiausiai reikia mūsų šeimos pagalbos“, – apie geriems darbams skirtus laimėtus pinigus pasakoja Anyanya.

Anyanya Udongwo / Organizatorių nuotr.

Liepos 28 dieną atlikėjas sugrįš į miestą, kurio arenoje į viršų iškėlė nugalėtojo trofėjų. Kauno Botanikos sode Anyanya pasirodys kartu su savo žmona bei kitais projekte išgarsėjusiais atlikėjais: Luku, Sidu, Orestu, Akire ir net 13 profesionalių muzikantų.

Po vasaros dangumi skambės ne tik naujausi ir dar niekur negirdėti atlikėjo kūriniai, bet ir klausytojams puikiai pažįstami pasaulinio garso žvaigždžių hitai, kuriuos, Anyanya pažada, tikrai norėsis dainuoti kartu.

Renginį organizuoja „Prime concert“, UAB ir Kūrybos namai ELITAZ. Bilietus platina: www.medusa.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA