„Žalgirio“ ir „Ryto“ fanai prie arenos „pasišnekėjo“ | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ ir „Ryto“ fanai prie arenos „pasišnekėjo“

Tuoj po apdovanojimų ceremonijos laukan išėję „Žalgirio“ fanai užtraukė pergalės dainas, o netrukus pasuko už kampo pasakyti, ką mano apie „Ryto“ ekipą. Sirgalius prižiūrėjo gausios policijos pareigūnų ir apsaugos darbuotojų pajėgos.

Ne tik skanduotes traukė, bet sustoję į ratelį žaliai balti sirgaliai supleškino raudoną „Ryto“ šaliką. Po to fanų būrys paėjėjo prie atskiro išėjimo, kur antrame aukšte galimybės palikti areną laukė sostinės sirgaliai.

Čia apie 15 minučių abi grupės vieni kitiems skandavo „py*****“ ir kiek draugiškesnius šūkius, vaišino vieni kitus nepadoriais gestais, juodai raudoni apačioje stovintį būrį bandė aplieti, keliskart sviedė žemyn signalines raketas.

Viena žalios pirotechnikos lazdelė užskriejo ir į viršų, bet tuoj pat buvo grąžinta žaliai baltiems.

Kai kurie ragino „Ryto“ sirgalius lipti žemyn, bet to padaryti dėl saugumo, žinoma, neleista. Automobiliams pradėjus irtis per minią, policijos pareigūnai ir apsauginiai ėmė raginti fanus skirstytis ir aikštelė prie išėjimo netrukus ištuštėjo.

Išeidami kauniečiai mojo raudoniesiems ir žadėjo būtinai susitikti finale kitais metais. Smurtinių susirėmimų šiame epizode išvengta, žmonės nenukentėjo.

Primename, kad Vilniaus „Rytą“ lemiamose Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo rungtynėse palaužę ir seriją 2:3 uždarę žalgiriečiai šeštadienio vakarą kėlė čempionų taurę.

Trofėjus į Kauną grįžo po dvejų metų pertraukos – pernai triumfavo sostinės ekipa, o „Žalgiris“ nepateko į finalą. Visų taisyklėse numatytų rungtynių LKL finalo serijoje prireikė po 13 metų pertraukos.

Vilniaus komanda laimėjo 6 bei pralaimėjo 14 finalo serijų. „Žalgiriui“ tai – jau 24 LKL čempionų titulas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA