V. Matijošaičio darbotvarkėje – atostogos | Kas vyksta Kaune

V. Matijošaičio darbotvarkėje – atostogos

Visvaldas Matijošaitis ir Loreta Stonkienė / Lrytas.lt, G. Bitvinsko nuotr.

Meras išvyko atostogų ir planuoja darbe nepasirodyti iki kitos savaitės vidurio. Po praeitą savaitę įvykusių vestuvių, su savo nauja žmona Loreta jis pranešė, kad pirmadienį planuoja išvykti į povestuvinę kelionę. Po vestuvių ceremonijos pora juokavo, kad tuokėsi viduryje savaitės, nes norėjo turėti laisvą savaitgalį, kad galėtų pasiruošti kelionei.

„Išvažiuosim į Turkiją. Nusipirkę kelionę keliom dienom pailsėt“, – po vestuvių pranešė V. Matijošaitis.

Kaip skelbiama Kauno savivaldybės puslapyje, meras atostogaus nuo birželio 5 iki 14 d.

Gegužės 31-ąją Kauno miesto meras V. Matijošaitis susituokė su širdies drauge Loreta Stonkiene, taip įtvirtindami jau septintus metus skaičiuojančios jųdviejų draugystės saitus.

Santuokos ceremonija buvo nevieša, pora susituokė Kauno Kipro Petrausko muziejuje tik liudininkų, Visvaldo sūnaus Šarūno ir jo žmonos akivaizdoje, o pavakarę Pažaislyje minėjo šventę kukliame pokylyje su artimiausiais šeimos nariais ir bičiuliais.

L. Stonkienė pasirinko Matijošaitės pavardę. Į šventę buvo pakviesti tik artimiausi Matijošaičių žmonės – Loretos mama, Visvaldo sūnūs ir Loretos dukterys su šeimomis, broliai, seserys ir artimiausi draugai – iki 50 svečių.

Į šventę jaunikis atvyko be vestuvinio žiedo, teigdamas, kad jo nenešiojo ir anksčiau.

Nors pora kartu gyvena nuo 2017 metų, jie pažįstami labai seniai, mat L. Stonkienės vyresnysis brolis buvo geras V. Matijošaičio draugas, kai jiedu studijavo dabartiniame „Vilnius Tech“ universitete.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA