Kauno vicemeras nusprendė neįleisti „Kas vyksta Kaune“ į mero povestuvinę fotosesiją – Kas vyksta Kaune

Kauno vicemeras nusprendė neįleisti „Kas vyksta Kaune“ į mero povestuvinę fotosesiją

T. Jarusevičius ir V. Matijošaitis / R. Tenio nuotr.

Šį trečiadienį, gegužės 31-ąją, Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis susituokė su širdies drauge Loreta Stonkiene, taip įtvirtindami jau septintus metus skaičiuojančios jųdviejų draugystės saitus.

Miesto meras apie 16.30 val. žadėjo susitikti su žiniasklaidos atstovais, tačiau pabandžius patekti pro pagrindinį įėjimą, kur buvo nukreipti žurnalistai, tarpduryje pasirodė vicemeras Tomas Jarusevičius, davęs palaiminimą visiems išskyrus „Kas vyksta Kaune“.

Vidun buvo įleisti „Kauno dienos“, „Init“, „Delfi“ darbuotojai, jau buvo įėję LRT, TV3, Lrytas.lt žurnalistai. Vicemeras pasakė, kad „Kas vyksta Kaune“ į šventę kviesti nebuvo.

Pasiteiravus, kodėl, T. Jarusevičius pasiūlė skambinti pasiklausti šventės „kaltininko“.

V. Matijošaičio buvęs patarėjas, dabar – vicemeras T. Jarusevičius anksčiau portalui buvo pažadėjęs, jog praneš apie šventę, kada žurnalistai galės įamžinti susituokusią porą bei pakalbinti miesto merą, tačiau informacijos oficialiai taip ir nepateikė.

Santuokos ceremonija buvo nevieša, pora susituokė Kauno Kipro Petrausko muziejuje tik liudininkų akivaizdoje, o pavakarę Pažaislyje minėjo šventę kukliame pokylyje su artimiausiais šeimos nariais ir bičiuliais.

L. Stonkienė žurnalistams atskleidė, kad pasirinko Matijošaitės pavardę. Į šventę buvo pakviesti tik artimiausi Matijošaičių žmonės – Loretos mama, Visvaldo sūnūs ir Loretos dukterys su šeimomis, broliai, seserys ir artimiausi draugai – iki 50 svečių.

„Šešerius metus praleidome gyvendami kartu“, – naujienų portalui lrytas.lt gegužės pirmoje pusėje sprendimą tuoktis aiškino V. Matijošaitis, kuriam balandį suėjo 66-eri.

Maisto technologės diplomą turinčiai L. Stonkienei gegužės 4-ąją suėjo 52-eji. V. Matijošaitis yra našlys, jo sutuoktinė Irena Matijošaitienė žuvo 2013 metų pavasarį. L. Stonkienė yra išsituokusi.

Nors pora kartu gyvena nuo 2017 metų, jie pažįstami labai seniai, mat L. Stonkienės vyresnysis brolis buvo geras V. Matijošaičio draugas, kai jiedu studijavo dabartiniame „Vilnius Tech“ universitete.

„Praėjo dešimtmetis nuo žmonos Irenos netekties. Jos atminimą labai branginu ir saugau iki šiol. Su Loreta drauge esame jau septintus metus, tad nutarėme įteisinti mūsų santykį. Esu tikras, kad taip turėtų elgtis kiekvienas save gerbiantis vyras, įsileidžiantis žmogų į savo gyvenimą.

Jokios pompastikos ir didelių ceremonijų neplanuojame. Tą dieną gegužės pabaigoje minėsime Kaune, artimiausių šeimų narių ir bičiulių kompanijoje“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ gegužės 10-ąją komentavo Kauno meras.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA