Žemaičių plente susidūrė du BMW automobiliai: moteris išvežta į ligoninę | Kas vyksta Kaune

Žemaičių plente susidūrė du BMW automobiliai: moteris išvežta į ligoninę

Žemaičių pl. susidūrė du BMW automobiliai / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Ketvirtadienio vakarą naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai informavo apie pastebėtą avariją Žemaičių plente. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) budinčioji pareigūnė pranešė, jog policijos pareigūnai vis dar dirba įvykio vietoje.

„Žemaičių pl. avarija. Reguliuoja eismą“, – informacija „Kas vyksta Kaune“ grupėje pasidalijo kaunietė.

Naujienų portalui susisiekus su Kauno AVPK, budinčioji pareigūnė teigė, jog įvykio metu susidūrė du BMW automobiliai. Taip pat apgadintas ir „Ford“ markės automobilis.

„Viena moteris avarijos metu patyrė sužalojimų, todėl buvo pristatyta į gydymo įstaigą. Policijos pareigūnai šiuo metu vis dar dirba įvykio vietoje ir avarijos priežastis kol kas nėra aiški. Vairuotojai įvykio metu buvo blaivūs“, – detalizavo Kauno AVPK budinčioji pareigūnė.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties (GMPS) budinčioji gydytoja neatskleidė, kokius sužalojimus patyrė į gydymo įstaigą atvežta moteris.

Gavę daugiau informacijos, publikaciją papildysime.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA