Dainą pristatantis V. Petersons vos per plauką išvengė nelaimės | Kas vyksta Kaune

Dainą pristatantis V. Petersons vos per plauką išvengė nelaimės

Naujo V. Petersons vaizdo klipo filmavimas Jiesios atodangoje./Organizatorių nuotr.

Artėjant vasarai dainininkas, dainų autorius ir TV projektų dalyvis Voldemars Petersons dalinasi savo naujausiu kūriniu „Tu Esi Tai”. Dainos atsiradimą, kaip teigia atlikėjas, įkvėpė širdyje užgimę jausmai – atlikėjas jau antrus metus bendrą gyvenimą kuria kartu su mylimąja Justina.

„Meilė atneša maloniausius širdies virpesius, kurie atveria giliausias vidaus kerteles, tuo pačiu ir sustiprina kūrybinę žmogaus pusę. Meilė yra pati galingiausia ir tuo pačiu jautriausia jėga visatoje. Apie tai ir yra nauja mano daina”, – sakė V. Petersons.

Dainininkas pasakoja, kad daina sukurta ir įrašyta kiek seniau, tačiau tik dabar pavyko pabaigti vaizdo klipo montavimo darbus – Voldemars klipą filmavo ir montavo pats. „Kai įsipareigoji didžiąją dalį darbų nudirbti savo jėgomis, rezultato tenka palaukti, tačiau galutinis rezultatas kelia didžiulį pasitenkinimą”, – apie naujos dainos vaizdo klipą atviravo jis.

Dainos vaizdo klipe nusifilmavo gera Voldemaro draugė Viktorija Molotkova–Gelžinė. Filmavimai truko tris dienas, vienoje iš gražiausių Kauno apylinkių vietų. Vaizduose galima atpažinti Dubravos apyrubės taką, Marvelės kriokliukus, o taip pat ir garsųjį Jiesios atodangos ąžuolą.

Vaizdo klipe matyti Viktorija Molotkova–Gelžinė./Organizatorių nuotr.

„Netrukus po filmavimų sužinojau, kad garsiojo Jiesios ąžuolo jau nebėra. Pasidarė kiek liūdna ir gaila. Jis toje atodangoje buvo pagrindinis akcentas, toks mistiškas milžinas, išsiskiriantis iš visos miško erdvės. Kiek vėliau toptelėjo mintis, kad mums labai pasisekė, jog ąžuolas nevirto nuo skardžio mūsų filmavimų metu, juk Viktorija filmavosi užlipusi ant jo iš atodangos išsikišusių šaknų, o aš taip pat keliskart lipau ten norėdamas išgauti kuo gražesnį kadrą. Džiaugiuosi, kad viskas baigėsi laimingai”, – įspūdžiais ir atsiminimais dalinasi atlikėjas.

Dainos „Tu Esi Tai” įrašą aranžavo Voldemaro bičiulis ir prodiuseris Donatas Tamašauskas–Dzouns. Svajūnė Bagdonavičiūtė, gera draugė, su kuria atlikėjas jau sukūręs ne vieną muzikinį projektą, naujam kūriniui įdainavo pritariantįjį vokalą. Voldemaras tikisi, kad klausytojai dainoje atras ir sau artimų momentų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA