Senamiesčio gyventojai pasipiktinę – užsuko trumpam, o grįžti buvo priversti paryčiais | Kas vyksta Kaune

Senamiesčio gyventojai pasipiktinę – užsuko trumpam, o grįžti buvo priversti paryčiais

Organizatorių nuotr.

Į atgimusi legendinį Kauno naktinį klubą „Basement by Barbara“ (Vilniaus g. 56, Kaunas) užsukę gyventojai piktinasi – nepavyko išeiti iki pat paryčių. Visgi jau nei 15 metų kauniečius šokdinančios vietos komanda tikina – situacija ir toliau nesikeis. Šį savaitgalį nostalgišku miesto šurmuliu klubas kviečia pasimėgauti tuos kauniečius, kurie šokius iki ryto jau šiek tiek primiršo. Vienam vakarui už baro sugrįžta ilgametis, lankytojams puikiai pažįstamas tandemas.

Kviečia į nostalgišką susitikimą

Klubas „Basement by Barbara“ daugelį metų buvo viena pagrindinių kauniečių bei miesto svečių pasilinksminimo vietų. Po trumpos pertraukos klubas sugrįžo atsinaujinęs, tačiau, lankytojų džiaugsmui, toli gražu nepraradęs savo šarmo. Populiari muzika, geri kokteiliai ir jų kainodara bei puiki atmosfera ir vėl džiugina kiekvieną, norintį pasilinksminti.

Artėjantį savaitgalį klubo komanda kviečia pradėti prisimenant senuosius „Basement by Barbara“ vakarėlius. Tik šio penktadienio vakarui už klubo baro sugrįžta dvi „Basement by Barbara“ legendos – daugiau nei 10 metų klube dirbę kokteilių didmeistriai Dainius Surgėla ir Mantas Zujus.

„Norime prisiminti legendinę senųjų renginių atmosferą, tad šį penktadienį išeiti į miestą bei aplankyti mus ypatingai kviečiame visus ilgamečius klubo lankytojus, šiandien jau retai susiburiančius šokiams iki ryto“, – sako klubo komanda.

Kartu šis baro legendų sugrįžimas puiki proga, anot „Basement by Barbara“ komandos, tikrąją klubo atmosferą atrasti ir čia dar nesilankiusiems miestiečiams bei Kauno svečiams.

Barų ir restoranų bendruomenei

Legendų sugrįžimu savaitgalio pramogos nesibaigs. Sekmadienį „Basement by Barbara“ klube suplanuotas ir kitas neįprasto formato renginys. Tai – „Staff Party“, skirtas visai Kauno restoranų bei barų bendruomenei.

„Esame draugiški miesto barų ir restoranų kultūrai, o su savo kainodara – kartu ir patrauklūs kiekvienam. Dėl šios priežasties nusprendėme suorganizuoti vakarėlį visai Kauno bendruomenei: nuo valytojų ar virėjų iki barmenų bei padavėjų. Planuojame, kad tai bus vienas linksmiausių susibūrimų mieste, kurį bandysime paversti tradicija – organizuoti bent kartą per mėnesį. Sekmadienį pasirinkome todėl, kad tai dažniausiai vienintelė diena, kai po intensyvios savaitės gali atsipūsti visi mūsų sektoriuje dirbantys kolegos“, – sako „Basement by Barbara“ vadovas.

Mažiau sąmonių – daugiau nesąmonių

Su šūkiu „Mažiau sąmonių – daugiau nesąmonių“ Vilniaus gatvėje įsikūręs „Basement by Barbara“ lankytojų laukia kiekvieną savaitę, nuo trečiadienio iki šeštadienio. Klubo durys visuomet atsidaro nuo 22 val., o užsiveria paryčiais – išsiskirsčius paskutiniams svečiams.

Daugiau informacijos bei naujienų sekite klubo „Facebook“ profilyje, spustelėjus čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA