Įspėjimas vairuotojams: dvi dienas trumpoje gatvės atkarpoje bus ribojamas eismas | Kas vyksta Kaune

Įspėjimas vairuotojams: dvi dienas trumpoje gatvės atkarpoje bus ribojamas eismas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Gegužės 12 ir 13 dienomis vairuotojų ir viešojo transporto keleivių laukia laikini eismo pokyčiai A. Kriščiukaičio gatvės atkarpoje greta Jurbarko gatvės sankryžos, ketvirtadienį informavo Kauno savivaldybė.

Kaip nurodoma savivaldybės „Facebook“ puslapyje, asfalto dangas klosiantys kelininkai darbus pradės 7 val. ryte ir juos tęs iki šeštadienio vakaro.

„Penktadienį patekti į A. Kriščiukaičio g. bus galima tik atvažiuojant nuo P. Vileišio tilto ir pirmoje sankryžoje sukant Neries krantinės g. link – čia įsivyraus vienpusis eismas. Siekiant išvengti galimų spūsčių, vairuotojai raginami abi dienas rinktis alternatyvius maršrutus Jonavos g. ir Varnių tiltu“, – perspėjo savivaldybė.

Eismo schema A. Kriščiukaičio gatvėje / Kauno m. sav. nuotr.

Taip pat penktadienį sustojimai iš Ariogalos g. stotelės perkeliami į A. Kriščiukaičio g. stotelę. Neries krantinės link kursuos 0, 21, 23, 37, 39, 40, 41 ir 57G autobusai.

Šeštadienį viešasis transportas važiuos įprasta tvarka, išskyrus penktuoju numeriu pažymėtą troleibusą – pastarasis kursuos iki Kėdainių g. Daugiau informacijos apie maršrutų pakeitimus rasite čia.

Kauno savivaldybė atsiprašo už laikinus nepatogumus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA