Avarija Nuokalnės gatvėje: automobilis nuskriejo ant vejos | Kas vyksta Kaune

Avarija Nuokalnės gatvėje: automobilis nuskriejo ant vejos papildyta

Pirmadienio vakarą naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai informavo apie Nuokalnės gatvėje įvykusį 41-ojo maršruto autobuso ir lengvojo automobilio susidūrimą.

„Nuokalnės g. 41-as autobusas su „Volkswagen Passat“ susidūrė. Lengvasis automobilis nulėkė ant vejos“, – apie eismo įvykį pranešė skaitytojas.

„Kas vyksta Kaune“ grupėje kauniečiai taip pat dalijosi vaizdine informacija iš įvykio vietos, pranešdami apie autobuso ir lengvojo automobilio avariją.

Avarija Nuokalnės gatvėje / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Naujienų portalui susisiekus su Kauno apskrities vyriausiuoju policijos komisariatu (AVPK), budintis pareigūnas informavo, jog apie įvykį nėra gauta informacija. Budinčio pareigūno teigimu, greičiausiai, įvykio vietoje sužeistųjų pavyko išvengti ir vairuotojai pildysis eismo įvykio deklaraciją.

Papildyta gegužės 9 dieną 08.21 val.

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipęsis kaunietis tvirtina, kad tokios nelaimės jau kurį laiką buvo galima tikėtis.

„Pagaliau įvyko pirma paviešinta avarija už šios stotelės. Eiliniai vairuotojai turbūt nežino, bet autobusai iš stotelės, abiejose kelio pusėse, gali kirsti punktyrinę liniją ir nuvažiuoti tiesiai iš stotelės ta pačia pirmąja juosta. Pats dirbu viešajame transporte ir tenka šioje stotelėje iš abiejų kelio pusių išvažinėti pirma juosta ir ne kartą yra tekę per plauką vos nenunešti mašinų, nes jos užvažiuodamos į viršų galvoja, kad jų pirmumas ir joms atskira juosta yra skirta įsiliejimui, bet pamiršta, kad mums vieninteliams, dirbantiems viešajam transporte, yra suteikta galimybė iš stotelės važiuot tiesiai ta pačia pirma juosta.

Tai čia buvo laiko klausimas, kada nuneš autobusas mašiną. Kalbėjau autobusų parke su vairuotoju ir sakė atskrido iš apačios mašina, galvojo spės pralįsti, bet kabino „Volkswagen Passat“ kampą, jis susimėtė ir nuskrido per bordiūrus ant vejos. Reikėtų informuoti kauniečius, kad yra kelios vietos Kaune, kur užkabinus viešąjį transportą, judantį pirma juosta, deja jie patys liktų kalti, nes ženklas „Duoti kelią“ yra, bet nėra pažymėtų trikampėlių ant kelio, ties kur praleist reikia“, – patarimais dalijosi viešojo transporto vairuotojas.

Nuokalnės g. / Skaitytojo nuotr.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA